reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

reklama
Dziś mijają trzy miesiące odkąd nie ma Cię pod mim sercem. Nie dane mi było Aniołku cieszyć się z Twojego istnienia zbyt długo...
Kocham, Pamiętam, Tęsknię....
Twoja mama

Syneczku dzisiaj skończyłbyś 7miesięcy.
Nie ma słów... Taka dziura w sercu.
Kocham Cię Mikołaj i nie ma dnia, żebym o Tobie nie myślała i za Tobą nie tęskniła.

dziś mija pół roku od dnia kiedy runął mój świat. Tęsknię za Tobą moje dzieciątko :-:)-:)-( [*]

Haniu da Twojego syneczka Mikołaja i wszystkich naszych aniołków zapalam [*]

Ostatnia edycja:
Koti, zapalam światełko dla Twojego Aniołka
[*]

Dla pozostałych maleństw w niebie również
[*]

Już minęły 3 miesiące odkąd żal zagościł w moim sercu
[*]....

bardzo Wam dziękuję za światełka dla mojego maleństwa. Niedługo 16 sierpnia ... dzień, w którym miało urodzić się moje dzieciątko :-( nie wiem jak to przetrwam [*]

Dla wszystkich aniołków [*]

dla moich aniolków 06.09.2007
[*]
26.04.2009
[*] zawsze bede o was pamietać i będe mieć was w swoim sercu.I swiatełko dla reszty aniołków
[*]

reklama
"Kochanie,
Nie mogłam Cię nawet zobaczyć, przytulić, pogłaskać
Nie słyszałaś moich bajek i kołysanek
Nie mogłam usłyszeć Twojego śmiechu
Nie poszłyśmy razem na spacer
Nie opowiedziałaś mi o pierwszej piątce
Nie mogłam wycałować rozbitego kolana
Panie Boże, daj nam to wszystko kiedyś odrobić"

Kochanie to już cztery miesiące bez Ciebie ciągle wierze że kiedyś się spotkamy, dziękuję Ci za to, że cały czas czuwasz nad Mamusią i Tatusiem. Kochamy Cię !
M&M

Do góry