reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

Nie tak miały wyglądac te święta....
Dla moich kochanych Aniołków..... proszę dajcie mi wiarę..... dajcie mi nadzieję...... (*) (*) (*).......
czekam......

reklama
Kochamy Cie córeczko (*) I ciagle pamietamy o Tobie
Te swieta mielismy spedzic juz razem ,lecz Bog miał inny plan
Zapalam Tobie swieczke (*) ai wszystkim innym Aniołkom ktore sa razem z Toba w niebie

Moje kochane Aniołki.. czy zamierzacie do Nas powrócić? Tak Nam tęskno bez Was. Dziś mija dwa tygodnie od dnia w którym ostatni raz zobaczyłam jak Twe serduszko bije.. by potem.. dokonało się to co najgorsze.
Cięzko, ból serce przeszywa ale dzielnie idziemy do przodu.
Powiedźcie czy tęsknicie za Nami?

(*)(*)(*)
[*]
[*]
[*]

Wtaj skarbie mineły swieta i minał nowy rok .... niestety bez Ciebie. Nie tak to wszystko miało wygladac .... miało byc pieknie, calkiem inaczej ..... Ale dosc smucenia , bo zapewne nie chcesz bym płakala..... tylko sie usmiechala. ...

Prosze cie opiekuj sie z góry nami a zwlaszcza tatusiem ktory pracuje na kopalni no i Anetka ktora jest w ciazy ( by nie spotkalo jej to co nas )

Dla Ciebie kochana posylam usmiech
O Tobie pamietamy I zawsze bedziemy Cie kochac i w sercu nosic

Miałeś dziś być z nami dziś miałeś zobaczyć ten świat, miałam Cie tulić, całować, bawić się z Tobą i cieszyć każdą spędzoną z Tobą chwilą. . . . wiem, że gdzieś jesteś fruwasz w raju z innymi aniołkami od czasu do czasu przysiadując na chmurce spoglądając w moją stronę . . .wiem bo za każdym razem gdy to robisz wyobrażam sobie Ciebie widzę Twoją śliczną roześmianą twarzyczkę i słyszę ten wspaniały dźwięk Twojego gaworzenia. Brakuje mi Ciebie moj skarbie ale wiem , że kiedyś sie spotkamy , że kiedyś zechcesz sfrunąć z miękkiej puchatej chmurki i wrócić do nas bardzo Cie kocham i wiem, że kiedyś nadejdzie ten wspaniały dzień gdy będziemy mieli siebie na wzajem
Zawsze kochająca Cie z całego serca Twoja mama
[*]
Dla was moje aniołki
[*]
[*]

reklama
Do góry