reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

reklama
Kochanie już cztery lata jak odszedłeś... a ja ciągle pytam się dlaczego... dlaczego nie dane było mi Cię przytulić... dziękuję Ci za to że znowu pomogłeś przyjść bezpiecznie na świat swojemu drugiemu braciszkowi...kocham Cię!!! Mama

Dla mojego Gabrysia
[*].

łzy za Tobą ciągle wylewam
a życie straciło swój blask
pozorny spokój codziennie odgrywam
i nową maskę zakładam na twarz

Twój Tata mówi niewiele
lecz widzę, jak łzy chowa skrycie
znowu tak dużo złego się dzieje
On też pokochał Cię nad życie

rozmów o Tobie było nam wciąż mało
w myślach patrzyliśmy na Ciebie dumnie
dziś to wszystko marzeniem zostało
Ty leżysz w białej trumnie

tak bardzo nam Ciebie synku brakuje
chowamy żal do świata w milczeniu
codzienność bez Ciebie tak gorzko smakuje
jedna data przy śmierci i narodzeniu

Gdyby miłość mogła uzdrawiać, a łzy wskrzeszać - byłbyś dziś z nami...

mój aniołek 8.03.2013
[*]
[*]
[*] pierwsza spełniona nasza radość i bardzo długo wyczekiwana ;(;(;( I Love you:*

Moje Kochane Aniołeczki....
Kocham Was Bardzo i nie potrafie sobie wyobrazic mojego zycia bez Was.
Swiatelka dla:
Kochanego Synusia Oliverka 21/11/2010 (24tc)
[*]
i jego malutkiego rodzenstwa 12/10/2012 (6tc) i 20/3/2013 (7tc)
[*]
[*]
kiedys Was utule ... :-(

reklama
Do góry