reklama
Chyba znalazłam fajny patent na prezent świąteczny :-)
Dla Mojego i Jego Rodziców zamówiłam koszulki z nadrukami: bobmowa babcia, super dziadek, prawdziwy AS wśród tatów
Wydaje mi się to dosyć oryginalnym pomysłem - szczególnie, że już niedługo pojawi się Dzidziuś na świecie.
Jeśli któraś jest zainteresowana, to całkiem spory wybór takich koszulek jest na: Na prezent :: Prezenty - prezencik.sklep.pl - prezent, koszulki, prezent dla chlopaka
Dla Mojego i Jego Rodziców zamówiłam koszulki z nadrukami: bobmowa babcia, super dziadek, prawdziwy AS wśród tatów
Wydaje mi się to dosyć oryginalnym pomysłem - szczególnie, że już niedługo pojawi się Dzidziuś na świecie.
Jeśli któraś jest zainteresowana, to całkiem spory wybór takich koszulek jest na: Na prezent :: Prezenty - prezencik.sklep.pl - prezent, koszulki, prezent dla chlopaka
Ja dla rodziców kupuję karafkę na wina i nalewki, bo moja mama robi własnie takie domowe specyfiki:-) Żeby nie mieć problemu to się spytałam co chcą dostać. I mama mi właśnie obwieściła, że coś takiego mam jej kupić. Tylko zastrzegła "ma być ładne, a nie żaden badziew"
A dla psiapsióły kupię jakieś herbaty sypane i do tego zaparzaczkę. Wiem, ze ona w pracy lubi sobie coś takiego strzelić:-)
Wczoraj spytałam się swojego M czy dajemy sobie prezenty (bo właśnie kupiliśmy sobie aparat) i on stwierdził, że ja jestem jego najlepszym prezentem:-):-) Normalnie mi się miło zrobiło. Kiedyś miałam plan, żeby kupić taki sexy strój Pani Mikołajowej i...no wiecie, ale lekarz mi powiedział, że "nie wolno mi robić nic na P", więc w tym roku odpada
A dla psiapsióły kupię jakieś herbaty sypane i do tego zaparzaczkę. Wiem, ze ona w pracy lubi sobie coś takiego strzelić:-)
Wczoraj spytałam się swojego M czy dajemy sobie prezenty (bo właśnie kupiliśmy sobie aparat) i on stwierdził, że ja jestem jego najlepszym prezentem:-):-) Normalnie mi się miło zrobiło. Kiedyś miałam plan, żeby kupić taki sexy strój Pani Mikołajowej i...no wiecie, ale lekarz mi powiedział, że "nie wolno mi robić nic na P", więc w tym roku odpada
Kiedyś miałam plan, żeby kupić taki sexy strój Pani Mikołajowej i...no wiecie, ale lekarz mi powiedział, że "nie wolno mi robić nic na P", więc w tym roku odpada
no tak to przebieranie odpada, ale jeszcze sex zostaje
Dziewczyny, a może któaś z Was się orientuje gdzie można kupić tradycyjną maszynkę do golenia na żyletki (taką co dziadkowie pewnie jeszcze używają)?
Bo myślę, myślę i nic mi nie przychodzi do głowy :-(
GOLARKA, MASZYNKA DO GOLENIA TRADYCYJNA NA ŻYLETK (845114122) - Aukcje internetowe Allegro
kataszaone
nowa mama
ja juz wszytko kupiłam...mam nadzieje ze sie spodoba...
Ja już też wszystko mam. :-)
A że większość kupowałam na allegro, to teraz czekam aż przyjdzie. ;-)
Potem jeszcze tylko zapakować i podrzucić pod choinkę
Ps. Wymyśliłam fajny prezent dla siostry :-) Młoda jest strasznym zmarzluchem, więc jej kupiłam pluszowego hipcia z termoforkiem w środku
A że większość kupowałam na allegro, to teraz czekam aż przyjdzie. ;-)
Potem jeszcze tylko zapakować i podrzucić pod choinkę
Ps. Wymyśliłam fajny prezent dla siostry :-) Młoda jest strasznym zmarzluchem, więc jej kupiłam pluszowego hipcia z termoforkiem w środku
olenka12345
Fanka BB :)
ja właśnie myślałam,żeby siostrze i szwagrowi oraz rodzicom moim kupic jakąś łądną pościel...np tutaj są fajne wzory..
EKSKLUZYWNA POŚCIEL FIRMY TAC 160x200cm 9 WZORÓW (837210570) - Aukcje internetowe Allegro
do teściowej nie idziemy bo mój nie utrzymuje z nią kontaktów,teścia już niemam..
mojemu to ja kupię jakiś telefon już sobie upatrzył to podpytam i mu kupię..
a dla siostrzeńca jakąs fajną grę planszową,bo już ma 3,5 roku i lubi grac w chińczyka i takie tam..
chyba że jeszcze coś mi sie zmieni to dam znac;-)
EKSKLUZYWNA POŚCIEL FIRMY TAC 160x200cm 9 WZORÓW (837210570) - Aukcje internetowe Allegro
do teściowej nie idziemy bo mój nie utrzymuje z nią kontaktów,teścia już niemam..
mojemu to ja kupię jakiś telefon już sobie upatrzył to podpytam i mu kupię..
a dla siostrzeńca jakąs fajną grę planszową,bo już ma 3,5 roku i lubi grac w chińczyka i takie tam..
chyba że jeszcze coś mi sie zmieni to dam znac;-)
reklama
Pomysł na prezent dla męża : Luksusowy zestaw do golenia: ZESTAWY DO GOLENIA - MenSpace.pl
Zamierzam taki zamówić dla męża z okazji gwiazdki Moim zdaniem fajna i praktyczna rzecz. Co o tym sądzicie>?
Poza tym lubię dawać swojemu mężowi prezenty które skłaniają go do większego dbania o siebie.
Zamierzam taki zamówić dla męża z okazji gwiazdki Moim zdaniem fajna i praktyczna rzecz. Co o tym sądzicie>?
Poza tym lubię dawać swojemu mężowi prezenty które skłaniają go do większego dbania o siebie.
Podziel się: