reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Swędzenie Skóry

Ja też miałam w ciąży cholestazę. U mnie pojawiła się dość wcześnie bo ok. 24-25 tygodnia ciąży. Ale najbardziej swędziały mnie właśnie typowe dla cholestazy miejsca - spód stóp oraz wnętrze dłoni. Inne części ciała nie aż tak bardzo.

Prywatnie też nie możesz badań zrobić nigdzie? Bo wtedy od razu byś miała odpowiedź. Dzwoniłaś do tej położnej?

Mi się wydaje, że u Ciebie to raczej nie będzie cholestaza, a przynajmniej tego Ci życzę.

Hej , dzwoniłam :) Położna powiedziała że moje objawy to nie są objawy tej choroby ;) narazie swędzą mnie tylko nogi od kostek aż do kolan :) może jedynie być to spowodowane wysuszoną skórą ,niestety ogrzewanie robi swoje :) a spytałam się o brzuch to powiedziała że to z powodu rozciągania się skory :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry