reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

św.Mikołaj :):):)czyli zrób sobie sama prezent.....:):):)

reklama
nie no oczywiscie, ma to byc baaaaardzo wolne szykowanie sie, niech tam bedzie jak najdluzej i niech rosnie, ja jej nie wygonie na pewno :) ale jestem spokojniejsza ze juz troche dla dzidzi mamy bo potem nie bedzie trzeba juz tak biegac po sklepach, bo ja i tak nie dam rady- sesja bedzie brrr, juz sie boje

a ja dostałam od mikołaja czekoladki
co prawda nie znalzłam ich pod podusią
ale w końcu dotarł do mnie po 16tej ;D

A mi Mikołaj powiedział że dostane prezent jutro - komode na ubranka dla dzidzi. i w Aptece dostałam słodkiego mikołaja na Mikołaja ;D

JA oczywiście jakieś słodycze, bo to zawsze na mnie działa. dzidzia dostała ubranka i...jakieś bajki, mity czy nie wiem co :) najgorsze jest to, że mój Mikołaj wziął sobie do serca, że dzidzia lubi jego głos i...wieczorem czyta jej te brednie :laugh: mam nadzieję że szybko mu się znudzi. z drugiej strony to niech czyta- ja i tak śpię po pierwszym zdaniu...

a nasza Ola dostala piękną różową czapkę z szalikiem, niestety troche za mała...
no ale bedzie w sam raz dla dzidzi za rok jesli oczywiscie okarze się dziewczynką :)

a mój pamiętatylko o Wigilii naszej rocznicy i moich urodzinach o reszcie mogę z powodzeniem zapomnieć

ostatnio 7 marca jak wracał z treningu widział kilku facetów z kwiatkami wiedział że jakieś święto jest w marcu i pomyślał że o czymś zapomniał pojechał po 23 na dworzec kupił mi róze i dzielnie wręczył z tekstem wszystkiego najlepszego ja nie wpadłam na to z jakiej okazji dopiero po godzinie doszliśmy co i jak ale było już po 24 godzinie więc uznał to że dostałam kwiatki 8 marca

może jak dzidzi urodzi się wterminie czyli 8marca to zapamięta tę datę ;)

reklama
a my pod choinke damy sobie obrączki i przesięgniemy miłość na zawsze takie prezenciki chyba wystarczą ;D

Do góry