reklama
Bestyja :P
Administrator
są osoby które mają 4 lub wiecej dzieci takie ograniczenie byłoby dla nich krzywdzace.można ograniczyć sygnaturkę do np. max. 3 linijek i każdy się dostosuje bo nie będzie miał wyjścia ale będzie to dotyczyło każdego forumowicza - nie będzie wyjątków
Wg mnie podpis z możliwością przewijania jest dla tych osób dobrym wyjściem z sytuacji.
Ewentualnie ograniczenie wielkości umieszczanych zdjęc w podpisach bo ograniczenie ilości znaków w podpisie tez dla użytkowników z większą iloscią dzieci mogłoby byc niedogodne.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Nie wiem dlaczego tak jest ale jak wchodze na BB przez przegladarke IE to wlasnie niektore sygnatury sa rozciagniete w poziomie i to naprawde zle wyglada tam gdzie jest tych suwakow duzo bo nie sa jeden pod drugim tylko wlasnie obok siebie a jak przez Mozille to jest wszystko ok.
wolę jednak rozciągnięcie w poziomie niż przewijane sygnatury ;-)są osoby które mają 4 lub wiecej dzieci takie ograniczenie byłoby dla nich krzywdzace.
wtedy takie osoby mogłyby ustawiać 2 suwaczki obok siebie ;-)
niech zadecyduje większość
a mnie te paski zwyczajnie przeszkadzaja. zwykle klikam srodkowym przyniskiem myszy na strone i przewijam ja tym wlasnie przyciskiem. teraz zas jak klikne na posta, to przewija mi sie sygnatura, zamiast strony...
prawde powiedziawszy wkurza mnie to troszeczke... moze uda sie przyzwyczaic, ale jak na razie to mi cala sprawa dziala mocno na nerwy.
choc rozumiem tez argumenty strony przeciwnej. te wszystkie migajace rozowe i dosc badziewne sygnatury sa...
hmmm...
U mnie był podobny problem z tymi paskami, działam głównie przewijaniem strony przez myszkę, ale zauważyłam że jesli kursor myszki ustawię poza posty, czyli bardziej w prawo, w stronę paska przewijania strony i zastosuję scroll myszki to strona się pięknie przewija bez przewijania najpierw sygnaturek spróbujcie :-)
plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
a mnie te paski zwyczajnie przeszkadzaja. zwykle klikam srodkowym przyniskiem myszy na strone i przewijam ja tym wlasnie przyciskiem. teraz zas jak klikne na posta, to przewija mi sie sygnatura, zamiast strony...
prawde powiedziawszy wkurza mnie to troszeczke... moze uda sie przyzwyczaic, ale jak na razie to mi cala sprawa dziala mocno na nerwy.
choc rozumiem tez argumenty strony przeciwnej. te wszystkie migajace rozowe i dosc badziewne sygnatury sa...
hmmm...
z calym szacunkiem marianeczka - o gustach sie nie rozmawia!!
julkowa
Agentka 002 :-)
mam ten sam problem i zaczyna mnie to troche irytowaća mnie te paski zwyczajnie przeszkadzaja. zwykle klikam srodkowym przyniskiem myszy na strone i przewijam ja tym wlasnie przyciskiem. teraz zas jak klikne na posta, to przewija mi sie sygnatura, zamiast strony...
hmmm...
Moje zdanie jest takie jesli ktos nie chce patrzec na podpisy,niech zaznaczy sobie w opcji nieogladnie sygnatur i bedzie ok.
Jeszcze ani razu nie przeszkadzały mi posty z długimi sygnaturami,po cos w końcu to jest zeby cieszycTo co niedługo niektórym Panią bedzie przeszkadzała czcionka czy kolor?????????
marianeczka
persona non grata
No, wybaczcie, to nie jest chyba kwestia gustu. Nie trzeba byc koneserem ani geniuszem, zeby zrozumiec, ze 20-centymetrowe, migajace na wszystkie kolory teczy i blyszczace jak zabawki na odpuscie podpisy nieco zaburzaja jakosc czytania, szczegolnie, ze dosc czesto podpis jest dluzszy niz rzeczywisty post. A jak otworzy sie strone, na ktorych takich postow jest kilka i te sygnatury iskrza pod kazdym, to naprawde oczy bola...
Nie mam w zasadzie nic przeciwko zdjeciom czy suwaczkom, ale uwazam, ze jakies ograniczenie powinno byc i zdecydowanie twierze, ze te wszystkie "multimedialne" sygnatury sa irytujace...
Nie mam w zasadzie nic przeciwko zdjeciom czy suwaczkom, ale uwazam, ze jakies ograniczenie powinno byc i zdecydowanie twierze, ze te wszystkie "multimedialne" sygnatury sa irytujace...
Elżbietka
mother of two sons&angel
No, wybaczcie, to nie jest chyba kwestia gustu. Nie trzeba byc koneserem ani geniuszem, zeby zrozumiec, ze 20-centymetrowe, migajace na wszystkie kolory teczy i blyszczace jak zabawki na odpuscie podpisy nieco zaburzaja jakosc czytania, szczegolnie, ze dosc czesto podpis jest dluzszy niz rzeczywisty post. A jak otworzy sie strone, na ktorych takich postow jest kilka i te sygnatury iskrza pod kazdym, to naprawde oczy bola...
podpisuję się
reklama
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Z dyskusji, czy mają by wprowadzone paski przewijania, czy też nie, zrobiła się przepychanka, kto ma bardziej "badziewniejsze" podpisy.
Zaraz wszystkie będziemy przeglądać w myślach nasze sygnatury, czy aby nie ma tam coś "odpustowego". A może narazimy się na krytykę, bo naszemu dziecku zaiskrzyło coś w zdjęciu, albo - o zgrozo - coś nam się rusza przy suwaczku...
Za moment wprowadzony zostanie dyktat: czerwony won z forum, witamy czarny - kolor pokory, powagi i rozsądku...
Tylko, że zamiast radosnego forum, zrobi się nam stypa. Do kompletu będzie jednak brakowało jej uczestników, ponieważ przeniosą się na inną "imprezę"...
Osobiście jestem za paskami przewijania. Dobrą drogą nie jest nazywanie czyiś podpisów "odpustowymi", bo to tak, jakbyśmy nazwały kogoś tandeciarzem.
Zaraz wszystkie będziemy przeglądać w myślach nasze sygnatury, czy aby nie ma tam coś "odpustowego". A może narazimy się na krytykę, bo naszemu dziecku zaiskrzyło coś w zdjęciu, albo - o zgrozo - coś nam się rusza przy suwaczku...
Za moment wprowadzony zostanie dyktat: czerwony won z forum, witamy czarny - kolor pokory, powagi i rozsądku...
Tylko, że zamiast radosnego forum, zrobi się nam stypa. Do kompletu będzie jednak brakowało jej uczestników, ponieważ przeniosą się na inną "imprezę"...
Osobiście jestem za paskami przewijania. Dobrą drogą nie jest nazywanie czyiś podpisów "odpustowymi", bo to tak, jakbyśmy nazwały kogoś tandeciarzem.
Podziel się: