reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Suplementy w trakcie starań

kochana ja polecam olejek z wiesiołka dla Ciebie (bierze się go od 1 dnia cyklu do dnia owulacji) a dla męża żeń-szeń :) u nas podziałał. No i dużo spontanicznych boboseksów :D Trzymam kciuki za szybkie 2 kreseczki!
Kochana jak spożywałas ten olejek? Ja pije codziennie łyżeczkę od 3 dni ale ciężko mi wchodzi... 😂 normalnie mam odruch wymiotny, takie poświęcenie 🤣

reklama
Dziewczyny, nie tylko Wy powinnyście brać suplementy i dbać o zdrowy styl życia. Tak samo dotyczy to Waszych partnerów. Przyszły tata powinien mieć jak najwyższej jakości nasienie. Jest taki suplement dla tatusiów - Supramen, którego działanie na poprawienie jakości nasienia potwierdzone zostało badaniami.

Do góry