reklama
wiola0904
Fanka BB :)
kochana ja polecam olejek z wiesiołka dla Ciebie (bierze się go od 1 dnia cyklu do dnia owulacji) a dla męża żeń-szeń u nas podziałał. No i dużo spontanicznych boboseksów Trzymam kciuki za szybkie 2 kreseczki!Kobietki jakie suplementy polecacie w trakcie starań o maleństwo? Ja biorę prenatal uno, mąż nucleox. Może macie coś sprawdzonego? Jestescie niezastąpione
Mag1503
Dziekujekochana ja polecam olejek z wiesiołka dla Ciebie (bierze się go od 1 dnia cyklu do dnia owulacji) a dla męża żeń-szeń u nas podziałał. No i dużo spontanicznych boboseksów Trzymam kciuki za szybkie 2 kreseczki!
Jestem po poronieniu, po otrzymaniu zaczęliśmy starania i niestety... Niby wszystko gra, owulacja jest, a miesiączka przychodzi co miesiąc...
wiola0904
rozumiem. Ja poroniłam 30 września tamtego roku ale udało mi się szybko odzyskać płodność i nie doczekałam nawet kolejnej miesiączki bo znowu zaszłam w ciążę. Wspomagaliśmy się naturalnymi suplami, właśnie olejkiem z wiesiołka i żeń-szeniem. Oprócz tego kupiłam trawe pszeniczną i dodawałam ją do koktajli warzywno-owocowych codziennie. Też czytałam, że pozytywnie wpływa na płodność. Zycze Wam kochani żebyście jak najszybciej cieszyli sie zajściem w ciążę!Dziekuje
Jestem po poronieniu, po otrzymaniu zaczęliśmy starania i niestety... Niby wszystko gra, owulacja jest, a miesiączka przychodzi co miesiąc...
Mała.czarna
Olejek z wiesiolka i pregne start
hanka_karaś
Zaciekawiona BB
u mnie podobny zestawOlejek z wiesiolka i pregne start
anusiaanusia
Ja używałam femibion 0 do tego folii 1 tabletkę
Sex 3 dni po okresie i zaszłam
Sex 3 dni po okresie i zaszłam
reklama