moja ma 16 m-cy, śpi od 21-8 i Pampers premium care lub activ baby dają radęA siusia duuuzo ? U nas od jakiejś 19 do 7 mały śpi
reklama
gorzka.kawa
Fanka BB :)
Polecam pantsy pampers harmonie, chyba najchłonniejsze jakie miałam. Córka jeszcze mi chyba nigdy nie przesikala albo nie pamietam ale testowałam różne pieluszki i pieluchomajtki i te zdecydowanie najlepsze.
Pantsy z lupilu były i niestety kiszka ;( belka happy także , ale rozmiarowo były na już , a nie większe . Może faktycznie większe = bardziej chłonne ?U nas sie Happy sprawdzaja, ape rozmiar wieksze. Pantsy z Lupilu tez spoko
Pantsy z lupilu były i niestety kiszka ;( belka happy także , ale rozmiarowo były na już , a nie większe . Może faktycznie większe = bardziej chłonne ?
Mlodej zakladam rozmiar wieksze na noc. Tylko trzeba je zapiac dobrze, zeby na poczatku bokiem nie szlo.
bleucoco
My mieliśmy to samo. Najlepiej zdały egzamin lupilu premium, natomiast nie chciałam tak młodego trzymać do rana w tak pełnym pampersie i zmieniałam mu w połowie nocy przez sen.Hej mój syn zaczął od paru dni przesypiać noce , ale mamy inny problem . Mały dużo sika …. Często budzi się nad ranem cały mokry , pampers ciężki jak diabli … pampers my przemakają . Na co dzień używamy dady , na noc kupiliśmy pieluchy pampers night , ponoć chłonność ma być lepsza do 12 h . Niestety tez nam się nie sprawdzają . Szkoda mi dziecka wybudzać w nocy na zmianę pampersa . Może polecacie jakieś super chłonne pieluszki na noc ? Stosowaliśmy już dady, lupilu, pampers …
Papillonek1980
Ja zmieniałam pieluszkę w nocy, jak szłam spać ok północy. Przy mini lampce, dyskretnie rozpinałam śpiworek i pieluchę. Już bez kremowania, bez zimnych mokrych chusteczek. Udawało się.
reklama
Podziel się: