Mi przy clo tak o rosły, przy 1 stymulacji urosly do ok 14 czy 16 mm I za 3 dni stały w miejscu, kazał wziąć bemfola 2x, nic nie wyszło z tego, owu było.
Potem przesadził, dal mi clo i bemfola znow, ale szybciej tym razem, podczas @ i trochę przesada, miałam z 5 czy 6 pęcherzyków i się udało wtedy.
Potem mi zamienił na aromka, ale mam brac nie przez 5 dni i w 11 monitoring tylko przez 10 dni i u mnie, przy długich cyklach się to sprawdza, rosną mi po dwa pęcherzyki ładnie, mają zawsze kolo 18 mm I to idealny czas na podanie na następny dzień np ovitrelle.
I u mnie owu mam wywoływana ok 14dc i faktycznie 2 tyg po owu mam @, więc cykle skrócone, nie biore żadnego dupka ani nic po zastrzyku z ovitrelle.
Poprzednio mi nie pękły i mialam LUF, ale nie ma reguły na pękanie nawet po zastrzykach, teraz na aromku urósł mi jeden, ale musiałam w krótszym czasie brac aromka teraz (tylko 7 dni), mowil ze najlepiej ten ok 14dc zeby wywołać owu, ale przy długich cyklach te 3, 4 dni roznicy były dla niego do zaakceptowania, a sam kazal przyjść ok 4dc zeby zobaczyć czy po LUF wchlonely mi się moje niepekniete pęcherzyki eh
bo mialam cały cykl przerwy po nieudanej owu.