reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stymulacja Lametta

wik.wik

Zaciekawiona BB
Od przyszłego cyklu bede mieć stymulację Lametta od 2 do 5 dc plus do tego Miovella NAC. Czy macie jakieś doświadczenia z Lametta ?
Dodam ze nie ma u mnie pęcherzyka i nie występuje owulacja. Podwyższone TSH, 3,8!
Od dzisiaj zaczynam brać Euthyrox na zbicie.
Czekamy z uprawnieniem na dwie kreseczki

reklama
Od przyszłego cyklu bede mieć stymulację Lametta od 2 do 5 dc plus do tego Miovella NAC. Czy macie jakieś doświadczenia z Lametta ?
Dodam ze nie ma u mnie pęcherzyka i nie występuje owulacja. Podwyższone TSH, 3,8!
Od dzisiaj zaczynam brać Euthyrox na zbicie.
Czekamy z uprawnieniem na dwie kreseczki
U mnie nie było spontanicznej owulacji z racji PCOS i IO.

Z Lametta 6 cykli mieliśmy, w prawie każdym cyklu piękna owulacja. Raz musiałam wziąć ovi bo pęcherzyk miał 29mm i nie chciał uciec.

Ja brałam 2 do 5 dnia cyklu i raz dziennie. Potem dawka była zwiększana 2 razy dziennie.

U mnie nie było spontanicznej owulacji z racji PCOS i IO.

Z Lametta 6 cykli mieliśmy, w prawie każdym cyklu piękna owulacja. Raz musiałam wziąć ovi bo pęcherzyk miał 29mm i nie chciał uciec.

Ja brałam 2 do 5 dnia cyklu i raz dziennie. Potem dawka była zwiększana 2 razy dziennie.
I jak to się skończyło ? Powodzeniem?

I jak to się skończyło ? Powodzeniem?
Właśnie czekam na bete przyrost po 48.

Nie jestem pełna nadzieji ale może się udało.
We wtorek 13.06 beta była 8,12 więc bardzo bardzo wczesne.

Zobaczymy 😕 na tą chwilę się nie cieszymy bo dużo stresu.

Właśnie po tym cyklu mieliśmy sobie odpuścić 🤷🏻‍♀️ na jakiś czas z racji problemów.

reklama
Do góry