reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

jak to możliwe... przecież powinnaś co najmniej co trzy tygodnie chodzić na usg, to jest ogromne obciążenie dla ciebie.
A zachowania męża /partnera nie będę komentowała. Aż szkoda gadać, jest mi strasznie przykro.
Lekarz z echa serc tez sie dziwił ze mnie nie zapisywali ani nie wysylali na usg tylko 1 prenatalne drugie bo tak wyszlo na szybko a kolejne polowkowe mialo byc a teraz co..;/nie chce mi sie zyc .

reklama
Dobrze ze wiele rzeczy nie kupiłam ale itak patrzac na nie leca lzy szczegolnie na te 3 pary niedrapek :/
naprawdę jak to czytam to chce mi się płakać. Trzymam kciuki za dziewczynki. Strata dziecka jest niewyobrażalnie bolesna, nikt tego nie jest wstanie zrozumieć, póki sam tego nie przeżył. Sama jestem mamą Aniołka i kiedyś naprawdę zaczyna być dobrze.

Lekarz z echa serc tez sie dziwił ze mnie nie zapisywali ani nie wysylali na usg tylko 1 prenatalne drugie bo tak wyszlo na szybko a kolejne polowkowe mialo byc a teraz co..;/nie chce mi sie zyc .
Agnieszka sama raz mówisz jedno raz drugie raz że masz tak często wizyty że masz dość a teraz raptem 5 tyg żadnego badania masz anemię i co do lekarza nie chodzisz przez 5 tyg to jest wogole nie realne co piszesz pamiętaj że my tu każda historie przeżywamy jakby była nasza po to jest ta grupa nie chce mi się przeglądać postów ale wstawię 2 zdjęcia z początku Twoich rozmów . Chodziłam do szkoły rodzenia z dwoma dziewczynami z trojaczkami one miały USG co 2 tyg wkolko badania te ciążę wogole inaczej się wogole traktuje odgornie są w poradniach patologii ciąży nawet jak wszystko oki a Ty piszesz że raz chodzisz tylko na Nfz przy szpitalu za chwilę że za wizytę płacisz 200 zł i trwa 15 min. To się wszystko kupy nie trzyma.
Screenshot_20200820-122328.png
Screenshot_20200820-122521.png

Agnieszka sama raz mówisz jedno raz drugie raz że masz tak często wizyty że masz dość a teraz raptem 5 tyg żadnego badania masz anemię i co do lekarza nie chodzisz przez 5 tyg to jest wogole nie realne co piszesz pamiętaj że my tu każda historie przeżywamy jakby była nasza po to jest ta grupa nie chce mi się przeglądać postów ale wstawię 2 zdjęcia z początku Twoich rozmów . Chodziłam do szkoły rodzenia z dwoma dziewczynami z trojaczkami one miały USG co 2 tyg wkolko badania te ciążę wogole inaczej się wogole traktuje odgornie są w poradniach patologii ciąży nawet jak wszystko oki a Ty piszesz że raz chodzisz tylko na Nfz przy szpitalu za chwilę że za wizytę płacisz 200 zł i trwa 15 min. To się wszystko kupy nie trzyma.Zobacz załącznik 1165507Zobacz załącznik 1165508
Wizyty ale co to za wizyta wziernik badania szyjka?usg mialam mieć czesto a nie robili y
Tylko tu moj ginekolog robil co wizyte po przeniesieniu do lodzi wszystko sie zmienilo lekarz nie ma usg w gabinecie badania robie platne z krwi dojezdzam..tyle z tego .

Agnieszka sama raz mówisz jedno raz drugie raz że masz tak często wizyty że masz dość a teraz raptem 5 tyg żadnego badania masz anemię i co do lekarza nie chodzisz przez 5 tyg to jest wogole nie realne co piszesz pamiętaj że my tu każda historie przeżywamy jakby była nasza po to jest ta grupa nie chce mi się przeglądać postów ale wstawię 2 zdjęcia z początku Twoich rozmów . Chodziłam do szkoły rodzenia z dwoma dziewczynami z trojaczkami one miały USG co 2 tyg wkolko badania te ciążę wogole inaczej się wogole traktuje odgornie są w poradniach patologii ciąży nawet jak wszystko oki a Ty piszesz że raz chodzisz tylko na Nfz przy szpitalu za chwilę że za wizytę płacisz 200 zł i trwa 15 min. To się wszystko kupy nie trzyma.Zobacz załącznik 1165507Zobacz załącznik 1165508
ktos pytał ile kosztuje wizyta to napisałam bo bylam prywatnie tu u siebie jak byl wieus a ja chcialam potwierdzic ciaze!co mi daje sana wizyta usg bylo tak jak kazali czyli rzadko przeciez to nie ja ustalam jak pytalam to bylo ze tak ma byc w lodzi mialam tylko 2 usg plus echo serc teraz 31 bylo by 3 usg dopiero

wy macie lekarza i usg na wizycie ja nie mialam tak teraz sie obudzili jak dziecko nie zyje ze co 2 tyg kontrola usg teraz to ja nie mam na to sily.jak bylam w 14 tyg zapisac sie na usg to ona mi pow ze w 21 tyg i tak mnie zapisała mimo ze mowilam,ze trojaczki teraz jest zaczety 20 tydz profesor z echa serc powiedział ze lekarz mnie zaniedbal i jest tragedia i nic juz z tym nie zrobimy na kazdej wizycie lekarz tylko mowil nie nastawiac sie na 3 szyjka ok no cisnienie wysokie badania ok dowidzenia.pisalam juz o tym ze nke mam usg na wizycie tylko musze isc do innego pokoju gdzie robia prenatalne.

Ogladanie szyjki mam co 2-3tyg to jest moja wizyta szew zbedny poki co teraz mam wizytę u ginekologa 24. Po 3 tygodniach na co mi ta wizyta jak mi dziecko nie zyje szyjke se sprawdzi ze z fotela zejść nie mozna tak boli.czeste wizyty w ciazy trojaczej zeby szyjke i badania obejrzec dziekuje bardzo łodzi za takie cos rownie dobrze na szyjke moge isc do zwyklego ginekologa ktory nie pracuje w iczmp

reklama
Mi lekarz prowadzacy nigdy nie pytal o usg ze mam pojsc co na nim jest tylko prenatalne ogladal .
No to jestem w szoku. Ja mam usg co wizytę, wizyty były do tej pory co dwa, trzy tygodnie... Dopiero teraz przechodzimy na wizyty raz w miesiącu, bo tak zdecydowała moja Pani ginekolog, ze wszystko jest ok. Dlatego w szoku jestem jak piszecie, że macie dopiero drugie usg, gdzie ja już mam chyba z 7 zdjęć maluszka.

Trzymam Aguś kciuki żeby wszystko było dalej w porządeczku

Do góry