reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Witam ;p ja mam trojaczki to tym bardziej nie dotrzyma do stycznia

Ojej 😍 ja czuje się juz jak słoń i śmieje się ze niedługo to będę podwójna ciężarówka 😱🙈 tyle, ze lekarz na każdej wizycie wytyka ze jestem szczupła bo pewnie nie wypada mu powiedzieć chuda. Jesteście 3o 3k ? Czy jakos inaczej ? Jak się czujesz ? Duże juz są dzidziulki ? 🙂

reklama
Ojej 😍 ja czuje się juz jak słoń i śmieje się ze niedługo to będę podwójna ciężarówka 😱🙈 tyle, ze lekarz na każdej wizycie wytyka ze jestem szczupła bo pewnie nie wypada mu powiedzieć chuda. Jesteście 3o 3k ? Czy jakos inaczej ? Jak się czujesz ? Duże juz są dzidziulki ? 🙂
Ja mam juz brzuch jak w 8 mscu a chudne caly czas ja mam ciążę dwukosmowkowa trojowodniowa blizniaki jednojajowe i blizniak obok ;)

Samopoczucie zalezy od dnia,ale upał mi nie służy w tym nadciśnienie mam i ciagle zawroty dzieciaki jak pukaja to boli jak cholera o kroczu nie wspomne ;p

Ja mam juz brzuch jak w 8 mscu a chudne caly czas ja mam ciążę dwukosmowkowa trojowodniowa blizniaki jednojajowe i blizniak obok ;)

Ooo to ciaza poziom level hard 😊 co ile chodzicie na wizytę ? My na początku co 2 tygodnie (poprzednia ciaza przestała się rozwijać w 10 tygodniu w listopadzie tamtego roku) teraz mamy wizyty co 3. Na plusie 1,3 kg. Ale ogólnie na nic nie mam siły, chodzę jak cień i tylko jem jakieś tabletki to magnez to witaminy to osłonowe i za każda wizyta cos nowego do łykania. A przy każdej mam odruch wymiotny 🤦🏼‍♀️

Hej dziewczyny. Byłam kilka dni u kuzynki, a tam zasięg internetu tragiczny. Wróciłam i zaczęłam mocno krwawić, ale na szczęście już wszystko w porządku. Okazało się, że to po współżyciu, ale przerażona byłam. Nie sposób Was nadrobić, bo to kilkadziesiąt stron, mam nadzieję, że z wami i dzidziusiami wszystko w porządku.

Z szybszym porodem ? A czemu ? Będzie monitorowany dzieciaczek pod względem wagi i ktg od 36 tygodnia podajże jak nie wcześniej. Mój Synuś urodził się w cukrzycy 9 dni przed terminem naturalnie. Dobry plus tego taki, ze niewiele przytyjesz i będzie łatwiej urodzić ☺😊
Ja z córką miałam również cukrzycę ciążową i byłam na insulinie. Są zalecenia aby kobiecie na insulinie zakończyć ciążę 2 tyg. Przed terminem A na diecie tydzień. Córka urodzona akurat 2 tyg. Przed. Rodzilam 2 dni... pierwszy dzień to indukcja A drugi to już samo poszło... :)

Ja z córką miałam również cukrzycę ciążową i byłam na insulinie. Są zalecenia aby kobiecie na insulinie zakończyć ciążę 2 tyg. Przed terminem A na diecie tydzień. Córka urodzona akurat 2 tyg. Przed. Rodzilam 2 dni... pierwszy dzień to indukcja A drugi to już samo poszło... :)
O widzisz A ja na diecie cukrzycowej i nic mi jak na razie nie mówił lekarz;/

reklama

Ooo to ciekawe 🤔 my byliśmy na diecie.
Teraz tez jestem juz po jednym ulepku, o dziwo wyszło dobrze i nawet całkiem niezłe przeszliśmy te 2h po wypiciu 😊

Do góry