reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
no to jestem i ja
Nowa i odmieniona hihi,zrobiłam sobie zokazji jutrzejszych chrzcin pazurki i zaliczyłam fryzjera bo przecież muszę jutro jakoś wyglądać przy mojej gwieździe a włąściwie gwiazdorze.

I obowiązkowo STO LAT! dla roczniaków Dominika i Boryska!
Miłego weekendu życzę.

aguska trzymam kciuki oby gorączka spadła i nie wróciła

Ostatnia edycja:
Tysiolek, fajny masz "gryzaczek". ;-)
Rox, ja już zdaję się, gdzieś życzenia składałam Boo, ale jeszcze raz NAJLEPSZEGO dla mojego cudownoookiego przystojniaka.
Edyta, trzeba bylo list wyslac, polecony. :-D Dobrze, ze sie udalo. Kto pyta, nie bladzi. ;-)

Drogie lasencje. Lista styczniówek jest uzupełniona. Jeśli któraś - dodam może aktywna, jest jeszcze nienaniesiona, proszę o info.

Ostatnia edycja:
wszystkiego najlepszego dla Dominisia:-)!!!!!!!!!!

Gosia, kurcze, pamiętam ten dzień na porodówce, zanim miałaś go urodzić. A tu już rok minął-szok!!!:szok:

Miłego dnia Kobietki!
No miną minął do tego dawno byśmy świętowali gdyby D się 15 dni nie przeterminował no ale widocznie dzień dziadka najbardziej mu pasował ;)

Dziękujemy za życzonka i NAJ NAJ NAJ DLA BOO :)

coś mnie choróbsko bierze i coś czuję że D jak zawsze podłapie :/

reklama
Do góry