reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Dziewczyny a moglaby by mnie ktora oswiecic czemu torty sie zamawia na kila??My jak zamawialismy to nas pytano na ile mniej wiecej porcji.Opcje dostepne od 8 kawalkow wzwyz-wybralismy 16. Wiadomo jak sie cienkie kawalki pokroi to wiecej jak grube to mniej,ale tak pi razy oko wiadomo. A na kila to bym nie wiedziala chyba ile mam zamowic:-D

widze ze rozkrecilyscie sie z tymi tortami hihihi, dla J zrobi babcia czyli moja tesciowa- jestem ciekawa jaki bedzie, poprosiłam rózowa jedynke ale nie wiem czy taki bedzie. My urodzinki robimy wczsniej bo 19 przypada w srode, wiec robimy 16 w sobote:tak: kurcze nie moge nigdzie znalesc rózowych baloników ani napisu takiego do powieszenia:-(

Kaamaa, drugi lepszy:-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ALEXA:-D!!!

slon.jpg

Edyta, ja bym standardowo poszukała na allegro, skoro u Ciebie nie ma, ale masz na to troszkę za mało czasu... A może w jakimś papierniczym?

kurcze ja chyba jestem z innej planety....
ja wyszłam ze skromnym normalnym przyjęciem...
,,,,,a widze ze już moda z "filmów amerykańskich" do nas przyszła ze imprezki urodzinowe robi sie z wielką pompą.... ciekawe jak bedą wyglądały 18-ste urodziny :-)
bez urazy, wiadomo każdy robi jak uważa ale smieszne to troszku dla mnie - taka popisówa dla rodziny bo dziecko i tak nie kuma - a przecież robicie to dla dzieci...... :D

paula u nas też tantum verde się sprawdza

tysiolek nie jesteś sama:) ja robię obiad i torcik, będą chrzestni teście moi rodzice i my , żadnych serpentyn, balonów itp

Miłego dnia chociaż szarówa za oknem ble ale doświetlam się:)

reklama
Do góry