reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam z rana na chwilke bo w trakcie sprzątania.
Moje dziecie kończ dziś 6m-cy i z tej okazji mama umówiła go na szczepienie.... mama beeeeeeee!!!!
Miłego dnia

reklama
jola wszystkiego naaaj naj dla Olusińskiego !!! buziaki od e-ciotki :-)
black ja poprostu chyba jestem niepoprawna optymistką i mysle ze zawsze bedzi etak w zwiazku jak na poczatku, ten żar, iskry a tu duuuupa...... :-( chyba musze wrócić na ziemnie zebym jeszcze bardziej się nie rozczarowałą...

Witam ,wpadam aby podziękować za wczorajszą pomoc MORKA i ASIOWO ogłoszenie wyszło jak ta lala. ( nie wiem jeszcze tylko jak oni te napisy przy zdjęciach robią ale pracuję nad tym)
No i STO LAT dla BUNI OLUSIŃSKIEGO i......mojej Magdusi, nie wiedziałam że Wy też 9ego sie rozsypałyscie. Słonecznego dnia.

i ja się witam słonecznie,
Sto lat dla półrocznaiaków Joli i Emilki:-)

Tysiołek trzymam kciuki żeby wszystko między Wami się ułożyło

WITAM:-)
A my wczoraj znowu nad jeziorkiem i kąpanko było super:-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PÓŁROCZNIACZKÓW NASZYCH!!!:-)

he Dziewczyny :-)
ja od samego rana dołas...mega kłótnia z M.... doszlismy tylko do wniosku ze ..nie jest międzynami dobrze... :-(

nie mam jakoś natchnienia dzisiaj do pisania...

Morka najlepszego dla Buni :-)
tulam:tak:

Hej dziewczyny!

Moja Ania wcale na brzuchu nie chce spać. Woli na boczku albo na pleckach. Julka za to była brzuszkowa i do tej pory układa się w nocy w różne dziwne pozycje, np na brzuszku z tyłkiem w górze i tak śpi :-)
hehe Dominiś też tak mi spał:-D
Witam się, tylko na chwilkę, bo jutro do pracy, ale mam pytanko, czy nasze dzieci mogą przespać całą noc na brzuchu, Miki zasnął tak pierwszy raz i nie wiem czy go przekręcać, a Hubert wcale nie spał na brzuchu?
Alanek uwieeeelbia na boczku i jak zasypia to lepiej położyć go na boczek i od razu ziuśkamy a potem sam przewraca się a to na plecki a to na boczek:tak:

To moje ostatnie chwile tutaj bo zaraz padnę i nie powstanę:-D Jak żem przeżyła nie wiem ale takiego niedobrego dziecka jeszcze nie miałam jak dzisiaj . Tatuś wysiadł i ja też:baffled: Stęki , kwęki w wózku ryk jakby ją ze skóry obdzierali. Do południa było nawet ok ale potem jak się zaczęło to:no: Mleko bo wylałam, kasza wyrzucona ( odpuszczam ją już zupełnie:sorry2:) za to jakiś słoik jabłka z kaszą manną się uchował i wszamawała :tak: Wszystko na nie, nawet w kąpieli ryk ( pierwszy raz!) . Macam dziąsła i przestaje kwękać i jękać więc chyba zęby:sorry2:
Sukces tylko taki że do snu bujałam ją 1,5h i zasnęła a potem przemyciłam ją do jej łóżeczka i narazie śpi jak zabita:) Jak ją położyłam tak leży:tak:
Nie nadrobiłam wszystkiego:-(
Minnie dzięki:-)
uuu ciężko z tymi zębolkami:sorry2:

witam laseczki,
nie udało mi się wszystkiego poczytać, bo mój mały tez marudzi. Chyba przez te upały.
morka, black- duzo cierpliwości zycze.
moż później znajde chwilke

Witam się i tu.
Mam 15 minut potem muszę iść w gary zanim C się obudzi :-D
MORKA Buniulce 100 lat!!!!
Jola Olisińskiego big całus i też wszystkiego najlepszego!!!
Tysi głowa do góry, trzymam kciuki by to chwilowe było!!!
Pasi udanego spotkania!!
Aga23 miłego pobytu w PL, zaklep piękną pogodę co by piękne niebo niebieskie móc podziwiać i zabrać potem super wspomnienia z powrotem...
Sylwia spokojnie, pójdziesz do lekarza wyjaśni ale ja wierzę że to nic poważnego!!!

Widzę, że
temat pozycji do spania poruszony - C generalnie śpi generalnie na boczku/ach albo na plecach... u nas brzuch odpada... Brzuch nadaje się ostatnio tylko do tego by szybko z niego myk zrobić na plecy :tak:, ale to i tak mega postęp, nie ma wściekania się i histerii jak to niegdyś bywało....

Miłego dnia babole...

reklama
hej

własnie była u Olinka pediatra:tak:

mały dostał uczulenia na całym ciele,jakbym go w pokrzywy wsadziła:-(dostał uczulenia na słońce.

Mamy dawac leki i smarowac jak najwyzszym filtrem:tak:

Miała któraś PÓŁPASIEC????????????????????????????????????????????????????????

Pani doktor obejrzała moje chrostki na plecach i stwierdziła ,ze podobne do półpasca i ze skoro mialam zapalenie gardła to jestem osłabiona i to mi wylazło.Półpasiec podobno okrutnie boli,a mnie nie boli nie swędzi i dlatego pytam,grozne to badziewie?????????

jak nie urok to przemarsz wojska,wykończyc sie mozna:no:

Do góry