reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześć dziewczyny. U mnie dalej nic nowego. Skurczy jak nie widać, tak nie widać. Tylko zaczynają mnie denerwować te skurcze przepowiadające. Jak siedze to nic się nie dzieje, ale jak wyjdę do miasta to zaraz mnie łapią skurcze... heh

Ivi no to gratulacje ;-):-D:-D:-D

Chyba dziś w jakiś sen zimowy zapadłam:shocked2: Spie jak niemowlak, wstaje tylko na siusiu i amciu, amciu:-D:-D:-D
Spałam do godz 9, 00 zjadłam śniadanko i do łożeczka:)
Obudziłam się o 11,00 poczytałam BB, ugotowałam zupke i znowu przytulałam się do podusi.
Teraz się obudziłam- Ivi w między czasie zdązyła urodzić- a ja ide z psem, a potem pewnie dalej spać:shocked2::shocked2::shocked2:
Czyżbym chciała się na zapas wyspać przed porodem:confused::-D:-D:-D

Nic dodać nic ująć :-D Mam dokładnie to samo.

Kurde przypomniała mi się scena z Żelaznej kiedy przyszła rodzina dziewczyny z sali - przyszli o 9.00 i wyszli o 16.00 - myślałam że zabiję - głośne głupie trepy....

Niektórzy to nie mają za grosz wyczucia... :baffled:

reklama
reklama
Hej Kochane ;-)
Dormark jakżebym śmiała ;-) Chociaż porodówka to jest jedyna rzecz, o której teraz marzę:-( Popadam powoli w jakąś depresję przedporodową, już mnie to czekanie dobija, czas się wlecze niemiłosiernie, zmęczona jestem jak koń po westernie, no i generalnie mam wszystkiego dość:no:Ech, nie marudzę, idę zamulać dalej... Tak się nastawiłam, że urodzę przedwcześnie, lekarze mnie w tym utwierdzali, nastawiłam się na to, a teraz d... blada:-(

Do góry