reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam wieczornie.
Ale niespodzianka, nie mogłam na wstępie nie pogratulować złotego medalu, black:-)
Tydzień mnie nie było w związku z tym mnóstwo do nadrobienia, ale zanim do tego przystąpię chciałabym złożyć najserdeczniejsze życzenia urodzinowe Nadarienne :-)
No a teraz to co najprzyjemniejsze, czyli....co u Was ;-)
Do później :-)

reklama
Klara M,
wcale się Tobie nie dziwię, że chcesz po takich przejściach mieć pewność, że tym razem wszystko pójdzie dobrze ( a pójdzie na pewno świetnie:tak:). W końcu nastawienie psychiczne też jest bardzo ważne. Także bądź wyłącznie dobrej myśli i czekaj sobie spokojnie na cesarkę.

Agbar, dobrze, że tylko na tym się skończyło. Biedna jesteś. Tak mi przykro, że musiałaś przez to przejść.:-( Najważniejsze, że z Okruszkiem w porządku.

Kaja, a Ty sobie dziewczyno za dużo nie wyobrażaj. Jesteś w zaawansowanej ciąży, to brzuch ma prawo pobolewać - on myśli, że Ty naturalny poród wybierasz. Może z nim poważnie porozmawiaj, wtedy przestanie takie numery robić. ;-)Mnie też brzuch pobolewa - czasem mocniej, czasem słabiej, ale jeszcze nie rodzę.

Witajcie właśnie mi trafiło posta zodpowiedziami i ctrl+z nie działa i jestem:wściekła/y:

tyle co pamiętam
kaja włącz swoje pozytywne myślenie natychmiast!!!!!;-)
klara M ciasto się chłodzi :tak:
karoli4 wyślę Ci fotę jak więcej napada, bo u Ciebie to lipa;-)
agbar współczuję nerwów, ale na szczęście sytuacja opanowana. Będzie dobrze:tak:

W Niemczech w ogole homeopatia jest popularna i legalna. Nie jak u nas, gdzie Naczelna Izba Lekarska pozwała do sądu lekarza stosującego homeopatię. Na szczęscie kilka dni temu sąd w Poznaniu uznal, że lekarz nie robi nic złęgo. Paranoja u nas jest.

Kaja patrzalam na opakowanie i myslalam o Tobie:-)Nazwa kolacze mi sie po glowie,poszukam w necie -moze znajde:-)

No właśnie tak to wygladalo troche bardziej geste niz bialko jajka i koloru jakiegos bezowego na wkladce zauwazylam tez troszke krwi...
Naszczescie torba juz spakowana chyba o niczym nie zapomnialam, zaczynac sie martwic czy cieszyc? hehe:sorry:

Agbar dobrze, ze zadna tragedia sie nie stala. Trzymaj sie.

Agbar, dobrze, że tylko na tym się skończyło. Biedna jesteś. Tak mi przykro, że musiałaś przez to przejść.:-( Najważniejsze, że z Okruszkiem w porządku.

Kaja, a Ty sobie dziewczyno za dużo nie wyobrażaj. Jesteś w zaawansowanej ciąży, to brzuch ma prawo pobolewać - on myśli, że Ty naturalny poród wybierasz. Może z nim poważnie porozmawiaj, wtedy przestanie takie numery robić. ;-)Mnie też brzuch pobolewa - czasem mocniej, czasem słabiej, ale jeszcze nie rodzę.

Dokladnie tak. Macy mnie tez pobolewa, ale jak kiedys pisalam, jestem w stanie odmiennym i mam dodatkowy wystajacy ciezar na wysokosci brzucha. Wiec ma prawo bolec:-)
Ja mam zamiar moja ciaze donosic i moj synek ma sie urodzic naturalnie. Jesli Bog da to chce uniknac jakiejkolwiek ingerencji. Jednak jesli nie dam rady, to o znieczulenie poprosze.
Mam nadzieje, ze tej oksytocyny podawac mi nie bede musieli.
I cc tez nie chce, bo jest to ingerencja w organizm i bardzo powazna operacja i jak kazda operacja moze sie zle skonczyc:-(

reklama
No właśnie tak to wygladalo troche bardziej geste niz bialko jajka i koloru jakiegos bezowego na wkladce zauwazylam tez troszke krwi...
Naszczescie torba juz spakowana chyba o niczym nie zapomnialam, zaczynac sie martwic czy cieszyc? hehe:sorry:
kochana spokojnie ale coś czuje że to czop a jak podbarwiony krwia to jednak czeka cie poród niekiedy odrazu a niekiedy w ciągu doby bądź napewno w ciągu tyg.no chyba że jednak to nie jest krew wtedy spokojnie nawet z 2 tyg.możesz tak chodzić jak nie dłużej:tak:ale radze zadzwonić do gina bo jednak z porodem u ciebie jest jeszcze czas:sorry:

edit.jednak widze że jesteś w 37 tc co spokojnie możesz rodzić gdyby jednak:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry