Dziewczyny z Wawy, czy na Madalisnkiego w szpitalu robia usg 3d?
Szpital Ginekologiczno-Położniczy im. Świętej Rodziny
cennik
http://szpitalmadalinskiego.pl/portal/pliki/cennik.pdf
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tej szkole rodzenia mówili o cenach tego szpitala.
500zl pokój do porodu o wyższym standardzie, jednoosobowy.
670zł znieczulenie - ale nie wiem czy to takie zdrowe to znieczulenie?! moze ktoś wie??!!
i 700zł osobista położna.
Troche ceny mają :/
Ja byłam w szoku że to tak oficjalnie było powiedziane.
Ja się zastanawiam nad położną.
Nie jestes sama -też mam rozstępy na piersiach i najgorsze, że pojawiły się na samym początku ciąży więc nijak nie mogłam im zapobiec, na szczęście wiecej nie przybyło. Chyba za szybko urosły mi piersi, choć niby nie tak dużo, ale jednak... Skóra na brzuszku mnie swędzi więc pewnie zaraz coś wyskoczy dalej U mnie też genetycznie nie mam szans obyć sie bez rozstępów, a do tego jestem blondynka, więc to podobno tez ma znaczenie...
Były u mnie dwie kolezanki (od piątku do niedzieli wlącznie) z troszkę ponad rocznymi dziewczynkami. O zgrozo!!!! Ja tak chcialam miec blizniaki ale widze ze nie dalabym rady. Zgiełk, balagan i minimalna ilosc snu. Przy garach długo nie stanę, nie lubie gotowac jak muszę, niestety musialam i to dla 6 doroslych osób.... i te krzyczące dzieci
Witam Dziewczyny Was i Wasze brzuszki ciepło w ten ponury dzionek
Dawno mnie nie było i mam co nadrabiać,więc zaraz zabieram się za lekturę
A jak tam Wasze brzuszki,duże już są?? Bo mój rośnie jak oszalały ostatnio i jak pójdzie tak dalej to do 9msc. będę się kulać a nie chodzić)) na szczęście nie mam żadnych rozstępów ale boje się,że teraz zaczną wyskakiwać A jak jest z tym u Was???
A co do wycieków z piersi Kochane to mam od 22tc a teraz to nie żadne plamienie ale normalnie "cieknięcie" . Czuje się jak dojna krowa)) Pozdrawiam cieplutko
Dziewczyny a czy któras z Was jest z Lublina lub okolić i wie jak kształtują sie ceny w Lublinie ?? Pytałam już na lubelskim wątku regionalnym i jak narazie nie mam odpowiedzi. Zastanawiam sie czy nie rodzic w Lublinie - moja mama ze względu na profesję ma tam znajomości (ja pochodze z Lublina) ale potrezbuje informacjj dot cen znieczulenia, możliwości sali do porodu rodzinnego, sali poporodowej etc.