reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Tysiołek my tez mamy półtora:))))))))
ale ja masuje dziąsełka i przy okazji czyszczę też tego jedynego , całego zębola jakiego mamy, kupiłam taki fajny zestaw szczoteczek z czego jedna jest tylko zwykła, druga jes z silikonowymi wypustkami i nią czyszczę zębola a trzecia z taką tulejką z silikonowymi wypustkami i nia masuję dziąsełka, mały to bardzo lubi i sam dzioba otwiera ale też nie używamy pasty !

reklama
Adyghe (Middle East) Wipchadiz shoo
Adyghe (Middle East) Femahoophoh
Afrikaans (Southern Africa) Goeie môre
Aklanon (Philippines) Mayad nga agahon
Aklanon (Philippines) Mayad-ayad nga agahon
Albanian (Albania, Yugoslavia) Mirëmëngjes
[Aleut, see Unagan]
Amharic (Ethiopia) [to male] Indemin adderk
Amharic (Ethiopia) [to female] Indemin addersh
Amharic (Ethiopia) [to several] Indemin adderachihu
[Amungme, see Damal]
Anglo-Saxon (England) God morgen
Apache [Jicarilla] (Arizona USA) Daanzhonl da
Arabic (N Africa, Middle East) Sabaah al-khayr
Arabic (Egypt) SabaaH el kheer
Arabic (Egypt) [answer] SabaaH el nuur
Arabic (Egypt) Sabar el rir
Arabic (Lebanon) Sabah el-khayr
Arabic (Morocco) Sbah lkhir
Aragonese (Aragon Spain) Buen diya
Aragonese (Aragon Spain) [in spoken lang.] Güen diya
Armenian [Western] (Armenia) Pari luis
Armenian [Eastern] (Armenia) Bari luis
Aromunian (Greece, Balkans) Bunã dimineatsa
Asante (Ghana) [to one person] Maakyé

czyli po prostu dzień dobry :-):-):-)!!!

No i dzięki za odpowiedzi:)

Ostatnia edycja:
Hej

Dziś ładna pogoda więc pewnie wszyscy na cmentarze ruszą ja popołudniu z K się wybiorę teraz drzemie.
A od rana musiałam go pod prysznic wrzucić bo cała kupola wylądowała na plerach fe.

Zębów nie myjemmy bo nie mamy:) tzn K nie ma:)

Miłego dnia

topoleczka - powitanie orginalne :) dzień dobry!

My też wyruszamy do rodzinki za moment, wszystkim miłego dnia i pięknych spacerków!

witam po weekwndzie:-)

Zleciało szybciutko, dobrze ze ładna pogoda była, to mogliśmy rodzinnie spędzić czas.

Jak wasze dzieci spią po zmianie czasu????
Bo Zuzia zawsze wstawała około 7.00 a teraz o 6.00!!!!

No i w koncu wychodzą nam jedynki na górze;-)

Hej

Malwina u mnie też pobudki były po 7.15 a teraz 6:(

My jutro jedziemy z Krzyniem na echo serduszka sprawdzić ten szmer, mam nadzieję że będzie wszystko w
porządku.
Trzymajcie kciuki please:)

Miłego dzionka

Witam się przy kawce, u nas niestety i wczorajszy dzień i dzisiejszy w deszczu:(
a co do zmiany czasu to mo zna sie tego byó spodziewać, że dzieciaki funkcjonuja po staremu:eek: u nas jest ostatnio budzenie co godzinę więc cięzko stwierdzić, które jest to poranne a posiłki udało mi się przeciągnąć o pół godziny czyli 30 minut wczesniej niż było bo inaczej awantura:-D
Miłego dzionka dla wszystkich,
Bećka powodzenia na jutrzejszym badaniu, daj znać czy wszystko ok?

reklama
Malwina,mój Tymek obudził się dziś o 6:30 czyli jakby 7:30, zwykle budził się ok.6:30-7:15, ale później wczoraj poszedł spać, więc trudno stwierdzić...

Bećka, nie martw się-będzie dobrze:tak::-). Nasz Tymek też miał szmery w serduszku. Zrobiliśmy echo serca i okazało się, ze to szmery niewinne. Jakieś poprzeczne pasma w serduzku mu nie zaniknęły i to one czasem "szumią", ale to wszystko norma:tak:

Do góry