reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

witam

Wpadłam tylko na chwilkę, bo bałagan w domu ze hoho
Poczytalam Was troche ale odp. nie dam rady, lece sprzatac i prasować.

Swoją drogą co Wy robicie swoim dzieciom ze tak ładnie spią i to całe nocki:szok:
Moja dzisiaj znowu gorsza, obudziła się o 12 na jedzonko i pozniej co 2 godziny wołała mame:-)Ehh mysle ze to się nigdy nie skączy:-(

Miłego weekendu

reklama
Ja już gotowa czekam, aż mała się obudzi i robimy wypad.
Kurcze, ubrałam się jak kiedyś, wlazłam w spodnie sprzed ciąży, czarne oko i zupełnie inaczej się czuję :-) jeszcze wieczorem pazurki machnę na czarno, przydałoby się poleźć na jakiś koncert, ale chyba nic ciekawego teraz nie ma. A Pan Mąż się zdziwi, ale co, ileż można być grzeczną mamą, nie? :-p

U mnie tez bałagan - chętnych do sprzatania brak:confused2:
I tez mam ochote wszystko rzucić w pizduuu i sobie pójść - tylko, że wszędze ze sobą muszę dzidzie tachać:eek: ale co tam - jak tylko pośpi sobie i wstanie to ją zabieram, w auto i sruu sobie gdzies pojedziemy na zakupy;-)

Patrysia: ło matko jakie sny!

Pamiętam, jak przed porodem śniło mi się, że wyprałam Emi w pralce i ona była taka mała, że nie umiałam jej później w tym praniu znaleźć :-D schizy przyszłej matki ;-)

Witajcie

A mi sie snilo, ze malemu wyszedl zabek i dlatego marudzil i cieszylam sie, ze wreszcie przestanie... niestety to byl tylko sen :cool:

Wczoraj go pochwalilam, a do wieczora mial potem takie jazdy, ze myslalam, ze z siebie wyjdzie :no: Nocka... ech, dwa razy wstawal na jedzenie, a budzil sie co chwile. Rano wygladalam jak zombi. I od rana znowu mendzenie, juz mi sil normalnie brakuje.
Powiedzcie, czy ja moze za duzo od niego wymagam? Moze to jest normalne, a ja za bardzo narzekam?
Wszystko u niego pod gorke: Zasypianie - placz, spacery - placz, jedzenie (poza butla) placz, no wszystko jest be!!! Ledwo otworzy oczy i juz marudzi. Juz powoli wymiekam i konczy mi sie cierpliwosc!!! Z dnia na dzien jest coraz gorzej.

A potem na mnie spojrzy i sie usmiecha jakby nigdy nic, maly terrorysta :-D

Ech, pozalilam sie i stracilam wene...

Milego dzionka

Minni wyjdz z domku, odasapij, nabierzesz dystansu i będzie lepiej :-)
czasami nasze bobasy są małymi teroeystami ale ja na ich miejscu tez bym tak sie zachowywała jakbym tylko umiała lerzec hihihih trza sie dopominac przeciez o swoje jakoś :D to się dopominają ;-)

Witam się!
Goście pojechali wcześniej niż się spodziewałam to mogę BB zaliczyć.....

Asiax gratki dla Twgo Mikiego !!!!!!

Minnie tulę.....a ten uśmiech po marudzeniu to widzę, że nie tylko u nas jest zabójczy!!!

Miłego dnia babeczki!!!

e:a co do bałaganno - u mnie m odkurzył i umył podłogę jak poszliśmy na spacerooo...

reklama
Jej, już coraz więcej półroczniaków mamy...A kiedy to minęło? :szok:
Asiax, całuski od ciotki dla małego :-*
Minnie, u nas na szczęście lżejsza wersja, ale wiem, jak to jest. Nie wyrzucaj sobie nic, każda z nas ma chwile, kiedy rzuciłaby wszystko i wyszła z siebie i z domu.

A my pospacerowaliśmy jakieś 4 godzinki, wszystko super, tylko ostatnio w glanach wyskoczyłam przed ciążą i teraz mam bąbla, a jutro wyskakujemy do kina i chciałam w szpilkach wyskoczyć...W dodatku posmarowałam małej buźkę kremem na zimno, bo strasznie wiało takim zimnym wiatrem i było zaciągnięte na deszcz, a tu słońce wyszło i mała ma zjaraną buźkę, taki ślad naokoło oczka czerwony (bo drugą stronę buźki wcisnęła w kaptur bluzy i go mamlała), a wyżej idealna linia od czapki i biała skóra :-( bad mama, bad!!!:-(

Ostatnia edycja:
Do góry