labamba23
podwójna mama
Masło odstaw jak najbardziej, zamiast tego margarynę;-)Dziekuje Kobitki, cierpliwosc bedzie mi potrzebna:-(
Oj i to duzo...
Pumpkin ja karmie małą tak zeby była w pionie bardziej a i tak ulewa po kazdym jedzeniu i odstawianie od cycka w czasie karmienia na odbicie tez nie daje rezultatu. Pediatra powiedział w szpitalu ze tak moze byc i ze to moze trwac nawet do 6mies zycia.
Agbar fajnie ze masz cierpliwego meza, moj sie odgraza ze bedzie chodził spac do swojej mamy ktora blisko mieszka jak tak dalej pujdzie.
Macy ja tez tak myslalam ze to dieta i od pon.eliminowałam powoli poszczegulne produkty, ktorych juz i tak nie było duzo((
Tak wiec jestem juz na bułce z maslem i kawie zbozowej, ale juz ją testowalam wczesniej i czy jest czy jej nie ma to bez roznicy. Zastanawiam sie czy wyeliminowac teraz masło czy bułke?masakra
Gratulacje, więc pepkowe:-)golanda - współczuje, przyczyn płaczu może być wiele ... może faktycznie skonsultuj...ale masuj brzuszek, kladź na nim, sprawdzaj co jesz ale faktycznie wiele tu już zdzialać nie można. Mnie zaraz sie kojarzy na szczepienia... sorki.
Te niedrapki moze i wydaje ci sie bezpieczne ale pozbawiasz ja poznawania świata i stymulacji. Nie przesadzajmy z nakładaniemi ich - ja nie nakładam w ogóle.
Ja padam na nie powiem co a nic w domu oprócz opieki nad Tymkiem nie robię - trochę w kuchni - reszta mąż. Jak on wróci do pracy niedlugo to będę dopiero miała biedę. Mały dużo nie płacze, praktycznie w ogole nie płacze bez powodu. Tak więc żal mi wszystkich płaczących maluszkow.
Dziś nam odpadł pępek - hurra tego nie mogłam się doczekać :-)
ja zaraz jadę na masaż, w nocy miałam straszne bóle więc sobie wymyślam, że to dziś:-)
Gosia już po, a Roxeen nareszcie się doczekała:-):-):-)