reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dzien dobry w ten wietrzny poranek:-)
Czuje sie jakbym w nocy rowy kopala;-)Boli mnie wszystko nawet palce u rak:szok:Pan maz poszedl z psem bo jak zobaczyl ze sune jak zombi to tylko parsknal i poszedl:-)Jakos sie wykapalam,ubralam i teraz czekam na kawke.......Pan maz poda bom slabowita;-)Ale jak parsknie to go kopne.....O ile dam rade hihi....Ciekawe jak on by sie czul i ruszal z takim balastem;-)Niby przybralam nie za wiele ale czuje sie jakbym nosila 3 razy tyle...I od wczorajszej proby obciecia paznokci u nóg -notabene TAK obcietych paznokci nie mialam nigdy..horror:-D-wspolczuje ludziom,ktorzy sa otyli...To straszne,nie moc kolo siebie zrobic i meczyc sie od najprostszych czynnosci...

Zycze wszystkim milego dnia:-)

PS.Komu paczusia z rozanym nadzieniem???:-)

reklama
PS.Komu paczusia z rozanym nadzieniem???:-)
Tu jestem! Tu!! :-D:-Dbyłby idealny do kasy:-)

cześć mamuśki;-)ja wczoraj padłam po tańcu z gwiazdami, gdy mój dzielny mąż jeszcze bohatersko walczył z tapetą w pokoju młodego :-D a teraz ja już na nogach, a on jeszcze śpi :szok: :-D

Ja również witam porannie choć ja już nie śpię od 4.00, a w nocy pobudki co 30 min...
Wieczorkiem mala tak mnie kopnęła w płucko że tchu mi zabrakło, nie mogłam siedzieć, wykąpana kłade się do łóżeczka a tu sie okazuje ze moge spac tylko na jednym boku, co sie obrócę lub położę na wznak to mnie sciska i mala miala akcje dobić mamusię...:rofl2:
Zjadłam juz sniadanko zaraz budze mężunia niech wstaje do pracki a ja sie wreszcie moze wyspie....:sorry::-p
Milego dzionka dziewczyny

Witajcie od rana.
Ja dziś niewyspana bo o 3:30 obudziłam się bo brzuszek twardy i spać już nie mogłam..
potem pobranie krwi, ale tym razem bliżej domku i mało ludzi było i nie była to przychodnia więc pewnie nic nie złapałam :)
Teraz jakbym mogła spać to oczy się kleją, a zasnąć nie mogę.
Ale rano jakiś pożytek był z tego niespania.
Dostałam maila ze śliczną córeczką mojej kuzynki, za pośrednictwem jej brata. Kuzynka rodziła w Londynie, bo tam mieszka, mała ma na imię Radika - choć nie jestem pewna jak to się pisze.. Mała na świat przyszła 7albo 8 listopada i ważyła 3500g...
mam tylko informacje z drugiej ręki, od kuzyna i mamy kuzynki ale wiem, że dziewczyny są całe i zdrowe i nieźle radzą sobie w domku.
Pewnie zobaczę je na żywo dopiero na ślubie kuzyna w maju....
a tak cieszę się że mam okazję je chociaż na fotkach zobaczyć!
Mała jest ślicznym pucusiem :)

A na pączka narobiłyście mi dziewczyny apetytu, ale cóż nie mogę cukrów to postaram się wytrzymać, dla synusia w brzusiu.

Miłego dnia!

a i wczoraj wypatrzyłam śliczny drugi komplet pościeli dla Cyprusia :) ehhh
i dziś przyjdą płytki CD z muzyką dla dzieci.

Ostatnia edycja:
Witam porannie , ja nie wyspana , cala noc wialo i dzieki temu Nicol budzila sie doslownie co pare minut wkoncu sama nie wiem kiedy przyszlka do nas do lozka i zasnelysmy , teraz szybko kawka i do lekarza odezwe sie jak przyjde .

Cześć dziewczyny ja dopiero wstałam , mąż uszykował śniadanko do tego cipeła kawka zbożowa

i chętnie pączka bym do tego zjadła ale pewnie zgaga by się odezwała ;-) ale w razie ataku na słodkie mam zamrożona rogale Marcińskie :-D;-)

Gosia_k23 mój internet też coś szwankuje... Wydaje mi się, że limit wyczerpałam, ale nie wiem jak to sprawdzić... :confused2: Mamy play'a - narzekać nie mogłam do dziś!! Oby to tylko chwilowe było:-p
no ja też mam playa ale nie długo byłam zakończyć umowę i mam do połowy stycznia :sorry: czy się wyczerpał przysyłają smsa jak klikniesz tą małą ikonkę to jest tam koperta i pisze sms mi przysłali 16.11 że mam pół limitu wyczerpane a 19.11 że cały :cool: i się z nim tak męczyłam bo otwierało się wszystko po 5 minut i brat mi wczoraj sprawdził a ja miałam wykorzystane ciut ponad pół bo jest to też napisane ile a ci mi zwolnili go :wściekła/y: dzwonił mój do jakiegoś faceta a on że u nich wszystko gra no kurna ale mówię mojemu że u nas nie i mają coś z tym zrobić bo ja za to płacę a połowy wykorzystać nie mogę i tak ciągle nas oszukują z tym limitem :cool:

wczoraj to w ogóle mieli niby jakieś problemy ale widzę że wszędzie swoje punkty u nas likwidują wiec pewnie długo nie pociągną jak tak robią :no:
DZIEWCZYNY !!!

Na koniec tego dnia musze Wam powiedziec że mam cudowną łazieneczkę :laugh2:
Odpicowałam ją sobie tak że hoho az szkoda korzystac bo się zabrudzi ,zachlapie ;-):laugh2::-p

Pól dnia skrecaliśmy mebelki - no cóz ja już w innym tempie to robie niż dotychczas a mąż postanowił mnie nie dobijać i ślimaczył się w tym skręcaniu ze mną hihihi :rofl2:

Później wszystko wysprzataliśmy, kolejny raz w tym miesiacu szorowalam płytki :-p tzn mąż szorowal :-p ustawilismy mebelki , pochowalismy wszystko a nawet więcej i jeszcze mam sporo pustych szafek - w sam raz na dzidziowe przybory i kosmetyki :tak:

Ale jestem uhahana - tzn szczesliwa no :rofl2:

Później wyprasowałam ubranka...ehhh i stwierdziłam że jestem tak zmęczona jak gdybym przekopała 2hekatry ziemi łopatą :cool2::cool2:

Cóż starzęję się ...:rofl2:

AAA!!! Ale nie powiedziałam Wam najlepszego - wiecie za ile ja te mebelki kupiłam hahahha!
patrzcie same - i jak za tą cene to sa superrrrrr ( zakladając jeszcze pól roku w tym mieszkanku - powinny wytrzymac :eek:

IKEA | Szafki, szafki pod umywalki i półki | Szafki | KULLEN | Meble do łazienki, 5 szt.

Jak najbardziej jestem w Pile cialem i duchem :p
Z Piły do najbliżeszgo sklepu IKEA jest dokładnie 100 km - do Ponania ( mojej rodowitej miescinki ) :cool2:

O 15 mój męzo postanowił że jedziemy, o 17 wyjechaliśmy i wróciliśmy o 12 :rofl2::rofl2::rofl2:
Świry z nas takie no ale cóż... :-p

Ja tez ostatnio usłyszałam od mojego że bedzie mu brakować mnie w ciązy bo teraz jak się zdenerwuję to nie krzyczę tylko robię groźne miny :crazy: - co go nota bene bawi :eek:
Tak więc na mnie ciąza też działa wyciszająco :rofl2::rofl2::rofl2:

Mój gin też mnie nie faszeruje lekami :cool:
No-spę mam w razie WU w domu ale w sumie nie brałam ...
Gin powiedział ze w razie silnych twardnień - a ja nie wiem czy te co mam sa silne :eek: zdarzy się że raz po raz coś zakuje, zrobi się twardawo ..ale przechodzi :sorry: wiec no-spy NIET !

no w sumie ja też bym nie wiedziała czy mnie boli słabo czy mocno ale trzyma krótko wiec się nie stresuję ;-)

u mnie koleżanka z piły też do ikea w poznaniu przyjeżdża :tak:wiec w sumie nieraz warto przyjechać zobaczyć coś na żywo bo ja się nie raz wycofałam z zakupu jak na żywo coś zobaczyłam :sorry:a lepiej stracić tylko na paliwo niż kupić coś nie fajnego ;-)

Dobry :-)
mnie znow obudzono...:-p nigdy sie nie wyspie chybaa
jestem glodna jak wilk a nie chce mi sie podnosi z wyrkaaa:-D
agbar ja poprosze paczusia:rofl2:

reklama
Do góry