reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

reklama
Tika cuuuuuudna foteczka w podpisie. Mati jest rewelacyjny.
A Ty Martuchaa za stara jesteś dla niego i do tego z takim wałkiem!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D
Że o sobie nie wspomnę.......... :-p:rofl2:

Martuś ... spoczko :-) Mati lubi starsze dziewczyny :-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:;-)

hehe no ale nie zrobie mu tego, wole szybko urodzić córę i w ten sposób mieć go na oku :-D:-D

Tika cuuuuuudna foteczka w podpisie. Mati jest rewelacyjny.
A Ty Martuchaa za stara jesteś dla niego i do tego z takim wałkiem!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D
Że o sobie nie wspomnę.......... :-p:rofl2:
no wiesz Lidia .... wałeczek to przecież już przeszłość!!
:no::crazy::wściekła/y::-D:sorry2:

Ale sobie dogryzacie :-D:-D:-D:-D:-D Padam ze śmiechu :-D:-D:-D:-D

Ja wczoraj ważyłam Witka u mamy ... 13,5 kg (po południu) a ma 87,5 cm :-D:-D:-D:-D
Moja waga też jest coraz lepsza ... 58,5 kg :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale nie w mojej pamięci ;-)
żartuję Kochana, popatrz na mnie, ja to mam wał korbowy! :szok:
no juznie przesadzaj kochana:-D:-D

A Mati... sliczniutki, w sumie dobrze, ze tak daleko mieszkacie, bo tak by Robertowi wszystkie laski odbijal. :tak:
no a Robert to niby nie przystoniak!! z ta ciemna karnacja i cudnymi oczkami normalnie kolejny moj love !!ja go normalnie nie poznalam natych fotkach ze zlotu bo zaczesto to nam go tutajnie wrzucasz kochana:wściekła/y::crazy:
sama słodycz!! cukierrrrr:-D:-) dlaczego w 1983 nie rodzilisie tacy ladni chlopcy i teraz nie mam w czym wybrac:-D:sorry2:

reklama
jeszcze tylko dopisze to o czym juz bylo ze wszystkie styczniaki(i grudniowe tez:-)) cud miód i orzeszki - nie ma takiego co by mi nie wpadł w oko:no::-D:-D
no i nasze styczniowkowe królewny tez co jest oczywiste:tak:

a moj synuś w odwecie za lekarstwa wylal mi herbate z miodem na klawiature i dlategoczasami brak umnie przerw:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry