olka11135
Fanka BB :)
Wstałam dziś z myślą o tym, że mam ochotę na pancakes z truskawkami. Pełna energii zrobiłam śniadanie marzeń i po jego zjedzeniu poczułam się bardzo źle. No i tak cały dzień. Niby czuję głód, coś zjem, a po zjedzeniu mam zjazd i okropne mdłości. Na szczęście nie wymiotuję No i śpię.. Ciągle śpię
Ja też tak czasem mam. Wymyślę coś zaczynam to robić i z każdą minutą bardziej mi się nie chce tego jeść
Strasznie mi przykro mam nadzieje, ze ten nosek to jakaś pomyłka i następny lekarz znajdzie kosc - mówili czy jej brak czy jest hipoplastyczna? Też mam ta bliznę po cc, można spytać co w szpitalu mają w takiej sytuacji zrobić, po prostu obserwacja czy da się jakoś temu zaradzić?
Ja bym pomyślała o jakimś tescie NIPT dla własnego spokoju, możliwe że po prostu nie mogli tej kości znaleźć i będzie wszystko ok, mam nadzieję, trzymam kciuki.
Chyba może być różnie. To takie samo powikłanie po cc jak ciąża pozamaciczna w bliźnie
Też jestem na szczęście tylko po 1cc - ale w drugiej ciąży też miałam łożysko na przedniej ścianie i było okej - więc nie zawsze wrasta. Teraz mam na tylnej, ale lekarz też skomentował że po cc to lepiej