reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowa galeria :)

z tego co widzę do grubych też nie należysz. Ale u Ciebie widać, że jest to brzuszek ciążowy, a u mnie narazie wygląda to tak jakbym się przejadła, tylko nieliczni wiedzą jaka prawda. No ale to już chyba niedługo tak bedzie wyglądało. Czuję, że będzie brzuszek jak trzeba ;-)

reklama
Lorien na dniach cie wypcha :laugh: no i czekamy na zdjecia a poki co dziewczyny niech kazda wstawi swoje zdjecie jak wyglada,ja juz wstawilam :laugh:

no dobra, oto ja :)

p10207477ql.jpg

mojeskan84em.jpg

a to my z małżonkiem na wakacjach :)
majorka20057525wq.jpg

Piękny brzuszek Karola... mój podobny.. Mierzyłam wczoraj chyba z milion kiecek ślubnych.. a weszłam tylko w dwie... wrr.. no, a lepiej już nie będzie...
taka parówa na dwórze, że ciężko się mi dycha... buuuuu

Już mnie wypycha - po obiedzie! :D

Elżbietka inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, ale sympatyczna z Ciebie osóbka...

nie wiem, po prostu inaczej. Krótsze włosy, czarne, nie wiem czemu. Inaczej. Przypominasz mi córkę mojej kuzynki z Krakowa (która ma 23 lata)

reklama
Do góry