reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowa galeria :)

reklama
super brzuszek masz MariaOla,a co do pizamki to ja zaczynam miec problem bo lubie spac w gaciorkach a pomalu mi wszystkie zaciasne i musze gumki wypruwac,chyba musze sobie jakas nowa zafundowac ;)

19hs4.png

ale fajne brzusie :) mi jeszcze nie wyskoczyl tak bardzo i niech sie wstrzyma do przyszlego piatku, choc dzisiaj to wyjatkowo mocno czulam klucia po bokach, czyli wiezadla sie rozciagaja i moj brzuch chyba lada dzien wybuchnie ;)

A to mój brzuch z 20go sierpnia, ok 20tydzień. Chciałam robić zdjęcie brzucha tak co miesiąc,żeby było porównanie jak rośnie. Niestety to jest na razie jedno zdjęcie, zrobione na dodatek pożyczonym aparatem bo nasz się zepsuł, jest w naprawie już ponad miesiąc. Mam nadzieję,że na 20go września będziemy go już mieć,żeby zrobić następne zdjęcie!;)

reklama
Do góry