reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowa galeria :)

dzięki, dzięki, wszystkim dzięki :-):-):-):-)
Chciałabym zmienić kolor włosów, bo mi ten blond bokiem wychodzi :baffled: ale nie mam pomysłu na jaki :dry: co myślicie ?
mariolka polecam krzykliwy różowy z zielonymi centkami:-D
mi osobiscie podobasz sie jako blondyna,ale jakis brąz z pasemkami jak juz Xandi napisala mysle ze tez bylby calkiem calkiem,albo strzel sobie balejaz:tak:;-)

reklama
Mariola według mnie powinnas zostać przy blondzie, tylko jak chcesz cos zmienić to zrób sobie moze jakis balejage albo pasemka. Tak jak mowiła xandi - na blondzie jakis ciemniejszy kolorek - jak dla mnie czekolada fajnie wyglądałaby, ale nie za dużo jej

Mariolka dla mnie też najlepszy ten blond. A stanu umysłu i tak nie ukryjesz pod czernią włosów ;-):-p:-p

Orzechowe pasemka sa ok, czekoladowe, cappucino :-) zawsze to jakas zmiana dla babskiej głowy :-)

ja se kiedyś zmieniłam - w wieczór przed brona pracy dyplomowej w technikum. Z jasnego blondu na czerwien a'la Michał Wisniweski (natenczas nieznany)
Komisja w składzie samych nauczycieli, którzy uczyli mnie 5 lat mnie nie poznała :-D

dzięki dziewczynki za rady .... wiem, że blondynizmu nie ukryję, bo miałam już na głowie chyba wszystkie kolory i nic nie pomogło :rofl2: ale blond mam już 5 lat ! a to za długo ... poza tym blond odmładza, więc za ok 15 lat już tylko blond, dlatego chcę jeszcze coś pozmieniać .... robienie od razu czerni odbiera dalsze możliwości, dlatego na pierwszy rzut leci jakś czekoladka oczywiście balejaż ... może tego nie widać, ale ja cały czas mam robiony balejaż, ale w samych blondach

Mariolka, twoje zdjęcia są extra :tak: A najbardziej podoba mi się to ostatnie z Jeremiksem :-D:-D:-D:-D:-D

Elu, świetnie wyglądasz :tak: Coś w tym jest co dziewczyny piszą, ale ja bym dodała, że wyglądasz na osobę konsekwentną ;-) A Filipek to już prawdziwy MEN :tak:;-):-D

dzięki, dzięki, wszystkim dzięki :-):-):-):-)
Chciałabym zmienić kolor włosów, bo mi ten blond bokiem wychodzi :baffled: ale nie mam pomysłu na jaki :dry: co myślicie ?

A może sino-koperkowy-róż? :-D:rofl2::-D:rofl2:

Orzechowe pasemka sa ok, czekoladowe, cappucino :-) zawsze to jakas zmiana dla babskiej głowy :-)

ja se kiedyś zmieniłam - w wieczór przed brona pracy dyplomowej w technikum. Z jasnego blondu na czerwien a'la Michał Wisniweski (natenczas nieznany)
Komisja w składzie samych nauczycieli, którzy uczyli mnie 5 lat mnie nie poznała :-D

Grunt to dobre zaskoczenie ;-):-D:rofl2::laugh2:

A teraz ja się wam pokarzę. Proszę o przychylność ;-)

Monia przychylam się, jest super! Tylko czemu dupkę ukrywasz w rzepaku? :-p

Mariolka mam nadzieję że się nie obraziłaś, głupie żarty mnie się trzymają, taka już moja natura, wesoła i durna zarazem.:tak:

reklama
Monia no tak się schowałaś, że ledwo cię znalazłam ;-):-D, super zdjęcia i w podpisie w Witusiem bardzo rewelacja :tak:

Do góry