reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowa galeria :)

Żywa no faktycznie masz 15kg nadwagi :tak:, ale tylko jak masz Hanie na rękach :-p:-D.
Skakanka to na pewno ty? Ja znowu nie wieżę ile ty masz lat :no:.
Dziewczyny super wyglądacie :tak:.
Ja też wrzucę swoje foty, ale nie wiem czy dzisiaj ;-)

reklama
No to uwaga teraz ja w całej okazałości, oczywiście dzięki fachowej obróbce zdjęć wyglądam na 5 kg mniej ;-):-D

Załączniki

• 55.JPG
    55.JPG
    111 KB · Wyświetleń: 46
Mariolka ... super klimatycznie wyglądasz, normalnie prawdziwa kobieta z charyzmą :-):-):tak: Kto Ci zawsze robi takie piękne srtystyczne fotki ;-)???

Geperty .... też bym w życiu nie uwieżyła, że z Ciebie taka "ostra" ;-) babka ... ty masz przecież twarz anioła :-D:tak: ... ślicznie wyglądasz :-)

Żywa ... laska z Ciebie po prostu ... i jak schudłaś :szok::szok: Super :-):-)

Skakanka ... śliczne z Was dziewczyny na tej fotce :-):-):-) ... ale dlaczego tak mało??? ... znowu muszę Cię prosić o więcej :wściekła/y::wściekła/y::-D:-D;-)

Lorien .... sesja ślubna piękna :-):-):tak:

Mariolka ... super klimatycznie wyglądasz, normalnie prawdziwa kobieta z charyzmą :-):-):tak: Kto Ci zawsze robi takie piękne srtystyczne fotki ;-)???

Geperty .... też bym w życiu nie uwieżyła, że z Ciebie taka "ostra" ;-) babka ... ty masz przecież twarz anioła :-D:tak: ... ślicznie wyglądasz :-)

Żywa ... laska z Ciebie po prostu ... i jak schudłaś :szok::szok: Super :-):-)

Skakanka ... śliczne z Was dziewczyny na tej fotce :-):-):-) ... ale dlaczego tak mało??? ... znowu muszę Cię prosić o więcej :wściekła/y::wściekła/y::-D:-D;-)

Lorien .... sesja ślubna piękna :-):-):tak:

No właśnie czysta prawda :-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ooooooooooooooo rany ile fotek, ja tez nie będę orginalna i napiszę hurtowo, że naprawdę wyglądacie pięknie, kwitnąco, nie na swój wiek i bynajmniej nie grubo.
Geperty jesteś podobna do mojej koleżanki.

Dawajcie jeszcze!!!!!!!!

Geperdy gdzie tym nasz te kilogramy do schudnięcia ?? wyglądasz ślicznie :tak: naprawde jesteś piękną kobietką, taka naturalna :tak:

Żywa ty też jesteś bardzo ładną kobietką ślicznie Ci w zielonym :tak:

Skakanka a ty z kolei wyglądasz tak młodziutko, że dała bym Ci najwięcej 25 lat:tak::tak: superr

Lorien zdjęcia ślubne piękne i równie śliczna jak one:tak:

Mariola wrrrrrrrrrrrrrr :-) super i ten dekld fiu fiu

xmama, a cóż to za zwierzak na twojej ręce???:-D:-D:-D:-D:-Dkurczątko:-D?świetna fotka, Sandrunia ma uśmiech po Tobie

reklama
xmama z Ciebie to jest wesoła babka, zawsze, na kazdym zdjeciu usmiechnięta
skakanka, fajny klimacik, hustaweczka, słonko 9a umnie wczoraj tak ładnie nie było, a to rzut beretem jest:angry:)
geperty juz pisałam wczoraj ze ładna dziewczyna z ciebie i dalej to podtrzymuje

Do góry