reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowa galeria :)

No to wklejam zdjęcie swojej bladej twarzy i czekam na pełno miłych komentarzy:-D.
A na zdjęcie w całej okazałości musicie poczekać:-p.
Żywa ekstra babki z Was, pewnie Was tam faceci na tej działce podglądają ;-)
Hania fajnie wygląda w tej czapie z mleczem - jakby miała czołówkę założoną (taką latarkę) :-D:-D:-D

reklama
A ja nie wiedziałam, że jest dodatkowy wątek ze zdjęciami i wrzucałam swoje na zdjęciach dzieciaczków :zawstydzona/y:, ale teraz się poprawię :-D.
Żywa przyjdzie trochę słońca to nadrobisz :-D
Elma super okolica i ty też laska jesteś i masz taki niespotykany kolor oczu :szok:
Lorien bardzo fajne fotki, ślicznie razem wyglądacie :-)

Lorien i Ania_Żywa ... ślicznie się prezentujecie z swoimi dzieciaczkami :-), przypuszczam, że bez nich też :-p:-D;-)

tak jak napisałam wcześniej -Hania śliczna po mamusi:tak::tak: tyle że ciemniejsza na buzi:-D:-D:-D
zywa odrazu widać że pracująca matka jesteś i na słońce nie wychodzisz:-p:-pżarcik;-)

zywa odrazu widać że pracująca matka jesteś i na słońce nie wychodzisz:-p:-pżarcik;-)

Bo ja mimo że waże 100kg to walcze z anemią cały czas, mam niedobór żelaza i takie tam:-(. Ale spoko, teraz w końcu pracuję, może się na solarium wybiore kiedyś:-p:-D.
Dziękuję za komentarze hahhaha:-D.

to teraz ja

Prawdziwe oblicze xmamuski;-):-D

A dziś zrobie sobie zdjecie i wkleje z waga 93 kio i z 87 kilo:tak::-)

reklama
Do góry