reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowa galeria :)

Mariolu Kiedyś mialam takie wykrzywione, które wydłuża i wyszczupla, ale jak się przeprowadziłam na nowe mieszkanie to je wymieniłam na nowe. Widocznie ono jest zepsute :-:)happy2:

reklama
SUPER ZDJECIA:-)JA NIE MAM ZADNEGO W KOSTJUMIE:-(WYBIERAM SIE NA PLAZE JUZ OD DWOCH TYGODNI I ZAWSZE MI SIE COS PRZYTRAFI:crazy: ZLAPALO MNIE CHOROBSKO:wściekła/y:

Karola .... kto jak kto, ale żeby laska z Teneryfy nie mogła się na plażę wybrać .... Elka tysiące kilometrów przemierzyła a ty się nic nie starasz .... zdrówka życzę :-)

Monika wow ale masz biust:happy2:;-)jak karmiaca,ze tez ja nie mam takiego:angry::angry:
no i w koncu jakies zdjecia tu wklejacie:-p

Moni- koleżanka Mariolka ma rację: w domowe lustro młotkiem rzuć! i po nowe marsz! Świetnie wyglądasz i nie marudź, bo ja też tak marudzę, a Krzychu twierdzi że to wszystko co ja widzę, to chyba tylko ja widzę! w tej kwestii wolę mu wierzyć;-)

Ela- hmmmm..... fajnie tam było! Też w końcu muszę gdzieś wyjechać, chociaż może nie tak daleko. Mnie się najbardziej podoba - i tu nie będę oryginalna- nózia na pomoście i Swobodny Joe w Morzu Martwym

reklama
Niestety zdjec za duzo to sie tutaj nie na oglada ale te ktora sa super. Elu pozazdroscic wakacji wy z Polski na wakacje wyjezdzacie a ja do Polski na wakacje jade. Co to za gadki ze wy zle wygladacie Monika jaki wieloryb w naszym morzu nie plywaja to chyba nie widzialas jak wyglada wieloryb. Wygladasz super. Elu ty rowniez i zdjecia super plaza, morze i mezczyzna u boku alez romantycznie:cool2:

Do góry