reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

styczeń na wesoło, książki, filmy i wszystko co dobre na nudę :)

och Blue żebyś wiedziała od 7:30 do tej 19 czy 20 sama jak kołek... ale jeszcze miesiac i troszke wyprowadzimy sie bede malutkiemu urzadzala pokoj, sprzatala urzadzała gniazdko a no w miedzy czasie sie ohajtam ale to w PL.
Jak jakaś koleżanka sie odezwie to cud... a jak ja napisze to moge czekac na odp nawet do tygodnia czasu ... :( eeeh i tak dzisiaj sobie płacze ...
a mój to sie okropnie cieszy jak widzi jak siedze przed kompem albo jak mu ipada zabieram to oddaje nic nie mówi ::)) tylko woła EJ STYCZNIÓWKA!! kochasz mnie jeszcze czy już nie ?? bo czasami sie zapominam ze jest obok bo jestem nieraz zapisana z wami albo zaczytana :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
;(( oj no niedlugo bedzie taki maly rozrabiak i bedziesz sie modlic zeby chwile odpocząc :) pomyl bedziesz latac ze sciera i wycierac podloge , po porozgnaitanych ciastkach i wylanym soku ;))

Blue na pewno bedę umęczona chwilami ale dla tych chwil się żyje już jedno dziecko mam w domu tylko troszke starsze :)

reklama