reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

styczeń na wesoło, książki, filmy i wszystko co dobre na nudę :)

reklama
Vinga - dobra kniżka?

ja kończę III część "Greya"
Pięćdziesiąt twarzy Greya - James E L za 36,99 zł | Książki empik.com

I tom dziwnie się mi czytało, myślałam, że za II się nie wezmę. A jednak - okazał się lepszy niż pierwszy. Specyficzna książka, duuuużo erotyki, opisów aktów seksualnych, aż za dużo. Złapałam się na tym, że omijam, normalnie jak opisy przyrody:)
Ja mam w telefonie e-booka pierwszą część Greya przeczytałam 15 stron i jakoś dalej mnie nie ciągnie, a ksiżąki pochłaniam prawie jak jedzenie :-D
Ostatnia lekturka jaką przeczytałam to saga "Kwiaty na poddaszu" wstrząsająca książka o dzieciach więzionych przez własną matkę i babcię i ich późniejsze losy. Wciągająca na maksa. Polecam :)

dopiero zaczęłam czytać więc jeszcze nie powiem czy dobra
hehe jak czegoś jest za dużo w książce to się staje niesmaczne,

aniia - czytałam! ja też wciągam ilości nieograniczone książek . Ale II część "Kwiatów"...niewypał dla mnie. A tak podobała się mi pierwsza...

a macie sentyment do jakiegoś autora? książek? ja, pomimo starczego wieku, uwielbiam pasjami Jeżycjadę Musierowicz i czytam na nowo co jakichś czas:)

aniia - czytałam! ja też wciągam ilości nieograniczone książek . Ale II część "Kwiatów"...niewypał dla mnie. A tak podobała się mi pierwsza...

a macie sentyment do jakiegoś autora? książek? ja, pomimo starczego wieku, uwielbiam pasjami Jeżycjadę Musierowicz i czytam na nowo co jakichś czas:)
Ja stanęłam na książce, którą opowiadały dzieci bohaterki i to mi się jakoś tak nie wciągnęło, ale przy wolnej chwili dokończę bo ciekawość bierze górę :)
Ja uwielbiam Grocholę :)

hehe ja mam sentyment do Harrego Pottera, to dzięki niemu pokochałam czytać :) czytałam go jako dziecko ale i teraz czasem wracam do tej książki :)
poza tym lubie książki Dana Browna
ja nie mam jakiegoś jednego upatrzonego gatunku książek, bo czytam i jakieś romanse i fantasty i kryminalne. wszystko co się nawinie

Ja w ciągu swojej 7-letniej pracy w księgarni pochłonęłam miliony książek:)
Ale uwielbiam:
-Monikę Szwaję..szczeólnie "gosposia prawie do wszystkiego" i serie " klub mało używanych dziewic"
-Harry Potter całość, zawsze i wszędzie!!
-Trylogię o Greyu:)
-Szczególnie polecam "Alibi na szczęście" "Krok do szczęścia" i już w lipcu będzie "Zgoda na szczęście"!!
-Sagę "Zmierzch"--> 5 lat zajęło mi dojrzewanie żeby wogóle przeczytać i nie żałuję:) jest u mnie na półce:)
-Uwielbiam "Mikołajka", "Kubusia Puchatka", "Nie Kończącą się historię"
-Lubię Grocholę:) szczegolnie "Kryształowy Anioł" i "Trzepot skrzydeł"
-"Opowieści z Narnii"

Ja dziewczyny mogłabym pisać latami o książkach:) jestem na etapie tworzenia biblioteczki:) Kocham Książki!!!!
Jeśli bęziecie potrzebowały rady..pytajcie postaram się pomóc:)

reklama
Dominisia - to możemy sobie rękę podać:)

ostatnio zaczęłam czytać "Krok do szczęścia" nie wiedząc, ze jest to część druga...i nie podobało się mi wcale. No, ale nabyłam pierwszą, więc teraz inaczej pewnie będzie:)