reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
O taaaak, kibel to ukochane miejsce Igurca...
My już mamy wszystkie czwórki, czekamy na trójki...
My już mamy wszystkie czwórki, czekamy na trójki...
McPearl
Fanka BB :)
Młoda to przebiła dzisiaj wszystko. Rano posadziłam ją na kibelku i wyszłam. Zawsze tak robię i w tym czasie coś tam już ogarniam. Za niedługo jęki, płacz...wchodzę,a ten głupol umazany w kupie rękę sobie wsadziła i cała się wysmarowała. Pozostało mi tylko zaraz ją wrzucić do wanny...
Szafek mi nie otwiera bo zamykam wszystkie pomieszczenia i ma do dyspozycji tylko korytarz i salon. Tak to włazi na wszystko, tylko lamp jeszcze nie obskoczyła. Jedyne miejsca gdzie nie udało się jej jeszcze wejść. Jak jej coś dać na toalecie to też ląduje do środka co do słów to raczej kilka, mama, tata, kot, to...jak mówię: Powiedz mama to młoda tata...i już wiemy, że córeczka totalnie tatusia
Szafek mi nie otwiera bo zamykam wszystkie pomieszczenia i ma do dyspozycji tylko korytarz i salon. Tak to włazi na wszystko, tylko lamp jeszcze nie obskoczyła. Jedyne miejsca gdzie nie udało się jej jeszcze wejść. Jak jej coś dać na toalecie to też ląduje do środka co do słów to raczej kilka, mama, tata, kot, to...jak mówię: Powiedz mama to młoda tata...i już wiemy, że córeczka totalnie tatusia
bada m.
Fanka BB :)
Gniewko też na lampie jeszcze nie siedział a tak to wszędzie szafki otwiera ma do tego wyznaczone przez mamę i wyrzuca wszystko . najbardziej lubi wchodzić na parapet i już raz spadł,a to dość wysoko,poza tym zrobić z nim coś to masakra,nieosiągalne
Wczoraj też umazał się kupą a najgorsze,że zaczął przesuwać sobie krzesła gdzie potrzebuje
Wczoraj też umazał się kupą a najgorsze,że zaczął przesuwać sobie krzesła gdzie potrzebuje
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Boże, z Tosią nie znałam tego problemu, a teraz oczy trzeba mieć nawet w dupie, bo też mi Gadzina włazi na krzesła, stoliki, i gdzie się tylko da, a zakazy ma głęboooooooko!
Hej
Moja mowi po swojemu ale najczesciej tata
Agulqa ale fajnie ze wszystko tak ogarniacie praca i biznes szacun
Femme zdrowka
Nulini u nas tak samo. Lobuziara straszna, wszedzie sie wspina. Juz wynioslam male krzesla, stoliki i takie tam podobne. Ostatnio reke przeciela gdzie sie zyly podcina. Krwi bylo i krzyku ale dalej chwyta wszystkie kubki i szklanki nic ja to nie nauczylo. Wszytsko otwiera juz zabezpieczenia kupilam l. Wychodze na jakas straszna matke bo wszystko jej zabieram.
My jeszcze nie uczymy czystosci ale jak jej pieluche przebietm to tez lapy pcha do kupy. Do nocnika tylko wchodzi albo sobie na glowe zaklada. Syf w domu non stop wszystko porozwalane juz nie nadazam sprzatac.
Synek to byl aniolek.
Moja mowi po swojemu ale najczesciej tata
Agulqa ale fajnie ze wszystko tak ogarniacie praca i biznes szacun
Femme zdrowka
Nulini u nas tak samo. Lobuziara straszna, wszedzie sie wspina. Juz wynioslam male krzesla, stoliki i takie tam podobne. Ostatnio reke przeciela gdzie sie zyly podcina. Krwi bylo i krzyku ale dalej chwyta wszystkie kubki i szklanki nic ja to nie nauczylo. Wszytsko otwiera juz zabezpieczenia kupilam l. Wychodze na jakas straszna matke bo wszystko jej zabieram.
My jeszcze nie uczymy czystosci ale jak jej pieluche przebietm to tez lapy pcha do kupy. Do nocnika tylko wchodzi albo sobie na glowe zaklada. Syf w domu non stop wszystko porozwalane juz nie nadazam sprzatac.
Synek to byl aniolek.
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Wychodzi na to, że ten styczeń 2015 jakiś trefny