reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Bez masła się obejdę, ale kawa bez mleka ciężko, choć piłam z kokosowym i ciekawy smak ;) z ryżowym też smaczna. Lubię też z 2 łyżeczkami granulowanego kakao :-p

Piotrusiowi te się na twarzy takie krosty pokazały, ale nie są czerwone ani nie mają nic w środku, są blade. Nie wiem co to, jutro idziemy na szczepienie, które mam nadzieję w końcu się odbędzie to się dowiem od pediatry co to jest.
Teraz testuję Dady 2, nie mam porównania z pampersami 2 bo z pampersów miałam tylko 1 i byłam zadowolona. Co do Dady, niby ok, ale nie trzymają zapachu no i są troszkę sztywne. I mam wrażenie, że mały by się jeszcze w te 1 zmieścił, no ale cóż.. te zapinam na pępku i jest ok, tym bardziej, że ma przepuklinę pępkową no i trochę mu ten pępek przynajmniej trzymają..
Ja coś dzisiaj opadłam z energii totalnie, mały śpi a ja razem z nim i się wybudzić nie mogłam..

Ja czekam w szkole u Niny wywiadówka...

Ksiądz się nie zgodził na dwie chrzestne... :-/ 14 marca robimy a nie mamy chrzestnych super :p

U pediatry wszystko ok Alicja ma już 3.5kg :-) i z racji niskiej wagi urodzeniowej mamy darmowe szczepienie 5w1 i pneunokoki ;-) miałam szczepić normalnie no ale pediatra mnie namówiła żeby brać te skoro dają za free

Megami, o tak! mleko kokosowe rządzi. do wszystkiego. szczególnie polecam zupy, np. pomidorową <pycha>

Dziewczyny, a są jeszcze szczepionki 6w1?

reklama
Do góry