reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Alecta u nas dziś znów rosół :p i
do tego może naleśniki tym razem :p

Sprite u mnie pranie od dwóch dni się "suszy" a to wciąż mokre, muszę ze starym na poważnie przegadac suszarkę bo to śmiech na sali z tym praniem :/
Sprite wydaje mi się ze tran spokojnie możesz dawać. Tran to samo dobro, tym bardziej gdy dzieci rosną. Ja oli zaczęłam dawać jak miała 2 latka i poszła do przedszkola i jej pierwsza choroba była dopiero w listopadzie gdzie inne dzieci już we wrześniu i w tym listopadzie to była jedyną jej choroba więc wydaje mi się ze całkiem nieźle :) polecam tran möllers owocowy, Ola twierdzi ze pyszny i codziennie przed spaniem sama się domaga tranu :)

reklama
Doggi, ciasto surowe i zakalca też uwielbiam :-D Cholera, też główkuję nad tą suszarką, tyle mam ciuszków dla Gutka, że nie wiem, gdzie to się będzie suszyć! :szok:

bada,
ja się nie stresuję wizytą, tylko tym, ile czasu tam spędzę :wściekła/y: I czy nie będą robić problemu z odpisami zwolnień :baffled: A jakie kolczyki?

Boże, jak ja nienawidzę takiej wszawej pogody :wściekła/y:
Mieliśmy do babci na obiad jechać, ale chyba dam sobie siana, bo Młoda się tam potwornie wścieka, a nawet na dwór jej nie wywalę i jak mam się denerwować, to lepiej w domu na dupie siedzieć :baffled:

Sprite- tran można podawac zwlaszcza ten owocowy. Tanszy jestchyba tran galla. Miałam miód manuka, dostaliśmy go w prezencie inaczej bym nie kupila taki drogi. Czy działa to nie wiem bo on ma specyficzny smak i je dzieci go nie chcialy. Ja podaje tran i wymiennie mleczko pszczele.

Nulini no ja właśnie z uwagi na to ze kolejny domownik będzie i kolejne ciuchy to zaczynam o suszarce myśleć bo te ciuchy w ogóle nie schną :( a co dopiero zimą :/

Doggi, no właśnie nie dość, że zimą nic nie schnie, to jeszcze u mnie jest 7 domowników, plus noworodek to będzie masakra!!! :szok:

bada, ja bardzo często na jakieś większe okazje w rodzinie czy dla znajomków kupuję kolczyki Aparta, ładnie zapakowane, "markowe", a nie są jakieś mordercze ceny, zwłaszcza srebro wychodzi tanio ;-) Oczywiście chodzi mi o kolekcje dziecięce ;)

Nic mi się nie chce dzisiaj. M doprowadził mnie do szału bo oczywiście się po wódce pochorował. Dopiero co się zwlókł z wyra...oczywiście dla niego kac to ciężka choroba.

McPearl, uuuu, u mnie nie ma litości na kaca :no: Zawsze albo wyciągam męża na zakupy, albo zostawiam go samego z Młodą, nie ma leżenia, spania, zdychania :no:

Dobra, zakończyłam smażenie placków z jabłkami, dziś znowu porcja dla pułku wojska + na koniec banany w cieście, bo mi brakło jabłek :-D

reklama
Tymko poszedł spać, Nikola z Ł robią ludki z kasztanów, a ja już prawie skończyłam Tymkową czapkę :-)
Dziś jest zdecydowanie lepszy dzień niż wczoraj :-)
Nie mogę doczekać się kolacji, bo dziś robie racuszki z jabłkami :-D
Maryśka na samo wspomnienie o nich kopie mnie jak szalona :-)

Do góry