Oo no może faktycznie cos w tym jest.. ale ze kolana i kostki tez sie rozciagaja w ciazy ? HeheDobrze, chodzi mi o resztę kobiet, które mogą nie wiedzieć co to i co robić. Zawsze jednak warto sprawdzić ten poziom, bo może być to nadal za mało, ja przyjmuje większe dawki po wykryciu niewielkiego niby acz dotkliwego dla mnie braku tej witaminy.
Przy czym u ciebie, jeśli nie ma bólu, może to nadal powracanie stawów do stanu sprzed ciąży, przed porodem wiadomo, rozciągają się. Trzy miesiące, czy to długo, nie wiem.
reklama
To, że suplementujesz to jeszcze nic nie znaczy. Możesz nie przyswajać, może dany suplement być do niczego itd. Bez badań nie wiadomo.Suplementuje się od dłuższego czasu dawka od 4000 do 8000 j. Nie sadze aby to była witamina d3. Eweentualnie moze brak k2 mk7... hm
lidia.aaa1
Fanka BB :)
Wszystkie stawy. Jest sygnał z mózgu : rozciągać się! I się rozciągają, wybiórczo by mogły, no ale nie idzie.Oo no może faktycznie cos w tym jest.. ale ze kolana i kostki tez sie rozciagaja w ciazy ? Hehe
lidia.aaa1
Suplementy diety...To, że suplementujesz to jeszcze nic nie znaczy. Możesz nie przyswajać, może dany suplement być do niczego itd. Bez badań nie wiadomo.
Czy wiecie, że to są produkty jakby wyjęte spod prawa? Byłam w szoku ostatnio gdy o tym przeczytałam.
Już zwykły cukierek jest lepiej pilnowany.
Producent suplementu diety tylko zgłasza, że go będziecie produkował. I dalej nikt nie sprawdza, co jest w środku.
Dlatego warto wybierać środki, które mają status leku. Droższe ale pewne, bo preparat jest regularnie badany co do zgodności składu faktycznego z zadeklarowanym.
A jakie marki polecasz ? Ja kupuje wszystko Swansona..Suplementy diety...
Czy wiecie, że to są produkty jakby wyjęte spod prawa? Byłam w szoku ostatnio gdy o tym przeczytałam.
Już zwykły cukierek jest lepiej pilnowany.
Producent suplementu diety tylko zgłasza, że go będziecie produkował. I dalej nikt nie sprawdza, co jest w środku.
Dlatego warto wybierać środki, które mają status leku. Droższe ale pewne, bo preparat jest regularnie badany co do zgodności składu faktycznego z zadeklarowanym.
lidia.aaa1
Nie polecam żadnej marki, a tej nie znam.A jakie marki polecasz ? Ja kupuje wszystko Swansona..
Chodzi mi tylko o status specyfiku na rynku.
reklama
Vigantol.A jakie marki polecasz ? Ja kupuje wszystko Swansona..
Podziel się: