Jak myślę o wspólnej zabawie dzieci i rodziców to odrazu myślę o Ciufci :-) --> Gry dla dzieci. Angielski dla dzieci. Ciufcia.pl
reklama
bajek to wystarczy w telewizjii...
Kuba jeśli już to wchodzi na Sieciaki... i inne takie "polecane" serwisy dla dzeiciaków.
Xawery natomiast nauczył się już sam wchodzic na stronę MiniMini i uklada puzle, łączy kropki, przebiera dziewczynkę, naprawia pociągi ze Stacyjkowa i koloruje zwierzątka
Kuba jeśli już to wchodzi na Sieciaki... i inne takie "polecane" serwisy dla dzeiciaków.
Xawery natomiast nauczył się już sam wchodzic na stronę MiniMini i uklada puzle, łączy kropki, przebiera dziewczynkę, naprawia pociągi ze Stacyjkowa i koloruje zwierzątka
Mój Danielek od jakiegoś czasu siedzi przyklejony do Gry edukacyjne - platforma gier edukacyjnych, a ja w sumie nie narzekam, bo gry są dla dzieciaków, bez przemocy, ale za to przynajmniej czegoś uczą. Moja siostrzenica też podłapała i uczy się stamtąd ułamków aktualnie.
Moje bliźniaki zbliżają się do drugich urodzin. Zaczęły lubić bazgrać (malować) po kartkach. Jeszcze za wcześnie na kupowanie książeczek do kolorowania, dlatego drukujemy malowanki dostępne w sieci.
Malowanki dla dzieci do wydrukowania
Powoli przymierzam się też do nauki pacierza, ale najpierw chyba spróbuję z modlitwami dla dzieci. Sam nie wiem, może jest jeszcze na to za wcześnie?
Tutaj jest kilka fajnych:
Modlitwy dla dzieci
I jeszcze polecam niedawno odkryte zagadki dla dzieci.
Malowanki dla dzieci do wydrukowania
Powoli przymierzam się też do nauki pacierza, ale najpierw chyba spróbuję z modlitwami dla dzieci. Sam nie wiem, może jest jeszcze na to za wcześnie?
Tutaj jest kilka fajnych:
Modlitwy dla dzieci
I jeszcze polecam niedawno odkryte zagadki dla dzieci.
Ostatnia edycja:
A ja polecam szkolastabilo.pl Dzieci mogą się tu nieźle zabawić w rysowanie, majsterkowanie i pouczyć się oczywiście z przyjemnością. Stronka jest zaadaptowana w formie klasy szkolnej, co pozwala dzieciom na przyzwyczajenie się do tego środowiska. :-)
ja dodam internetowe radio dla dzieci Fasolki i tego typu muzyczka Radio internetowe - RMF BABY
A ja polecam świetny serwis dla dzieci - Gry, Piosenki, Bajki, Kolorowanki, Zabawy dla dzieci - Gry, kolorowanki, bajki, piosenki, zabawy dla dzieci Gralandia
reklama
Podziel się: