reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stronka Internetowa stycznioweczek 2007?

u mnie w IE 7 tez wszystko jest ok, dobrze by bylo gdyby ktoras dziewczyna jeszcze miala starsza wersje IE

reklama
no to teraz moje uwagi:) ja bym to zrobila wysrodkowane, troche wieksze, najlepiej w tabeli :) obrazek zewnetrzny bym obramowala i tlo dala inne niz biale ;) hmm to tak na poczatek:) sorki za tyle uwag ale bawilam sie w rozne takie rzeczy glownie na bloga i zwracam uwage doslownie na wszystko :) gdyby mi ni epadlo wszystko co mialam na dysu to bym pokazala kilka moich dziel, narazie tylko mozna zobaczyc to: http://iskra.ownlog.com

buziaki :)

ps. obrazek z dzidzia jest boski :D

a co do rozdzielczosci to oczywiscie nie zalezy od przegladarki tylko od tego na jaka rozdziewczonsc mamy ustawiony pulpit (ekran) buzka

karlam
1. to jest tabelka :)
2. z powiekszeniem nie ma problemu, ale musialabym sie na php przerzucic a moj serwer nie obsluguje
3 co do tla masz racje i obramowka tez dobry pomysl
4 z wysrodkowaniem bede musiala powalczyc

W sumie moglabym to na css-ie zrobic ale jeszcze nie znam go na tyle zeby sobie poradzic, ale jak nie uda mi sie w ten sposob jakbede chciala to zaczne od nowa :p Sama robilam laye do blogow http://aniay.blog.pl tu jest ostatnio zrobiony, nienajlepszy ale robiony na szybko :p

Zaczęłam pisać ten kalendarz, ale przez ten remont w nowym mieszkaniu trochę przystopowałam. Musimy się przeprowadzić do końca września, więc chyba tak na dobre zabiorę się do pracy w październiku :( Mam nadzieję, że nie będzie wam to za bardzo przeszkadzać ???

Ja sie przyznaje ze tez nie wiem czy zdaze, nawjwyzej skoncze juz w irlandii... za tydzien wylatuje a tu sei okazuje ze jeszcze tyle rzeczy do zrobienia...

reklama
stronka w powijakach. Non stop albo musze cos zalatwic od rana, gdzies pojsc, z kims pogadac, cos przetlumaczyc, albo czuje sie tak ze najchetniej bym do kompa nie siadala... A potem wraca maz i juz dostepu do kompa nie mam. wiem ze powinnam sie za nia zabrac i nie moge cholerka, przepraszam, w koncu sie zmusze... poza tym moje dziecie nie lubi komputerka, bo jak siedze to mi sie skurcze zdarzaja niestety :/

Do góry