reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stres, obawy, panika 10tc

Oj pamietam to dokladnie ile ja sie nawpisywalam w google zagadnien typu ."9tc a przestaly mnie bolec piersi czy to coz zlego" itp itd.
Niestety to zamartwianie nie minie nigdy my mamy tak mamy.

A dodam ze z ciaza bylo wszystko ok .I jej rezultat ma juz 7 miesiecy;-)

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny napisały już w zasadzie wszystko co ważne. Dodam tylko od siebie jedną rzecz - nie daj sobie wmówić, że jak silne objawy ciąży, mdłości, ból, wymioty czy Bóg wie co to dobrze bo zarodek silny, ciąża silna itd, a jak nieeee... to w sumie nie wiadomo co ale nie najlepiej. Każda z nas przechodzi to inaczej, a nawet więcej! Jedna kobieta inaczej przechodzi dwie swoje ciąże. Czasem objawy są, czasem nie ma, niekiedy są dotkliwe, innym razem w zasadzie nie robią Ci różnicy. To jest Twój czas, Wasz czas, odpoczywaj, porób coś na co nie miałaś czasu od dawna, spaceruj i trzymaj się z daleka od internetowych straszaków ;)

Dziewczyny napisały już w zasadzie wszystko co ważne. Dodam tylko od siebie jedną rzecz - nie daj sobie wmówić, że jak silne objawy ciąży, mdłości, ból, wymioty czy Bóg wie co to dobrze bo zarodek silny, ciąża silna itd, a jak nieeee... to w sumie nie wiadomo co ale nie najlepiej. Każda z nas przechodzi to inaczej, a nawet więcej! Jedna kobieta inaczej przechodzi dwie swoje ciąże. Czasem objawy są, czasem nie ma, niekiedy są dotkliwe, innym razem w zasadzie nie robią Ci różnicy. To jest Twój czas, Wasz czas, odpoczywaj, porób coś na co nie miałaś czasu od dawna, spaceruj i trzymaj się z daleka od internetowych straszaków ;)
O lepiej bym tego nie ujęła. Szczególnie o tej silniejszej ciąży przy silniejszych objawach, no co to w ogóle za tok rozumowania.

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Hej dziewczyny! Bardzo was przepraszam za brak odp. Wy się tu tak martwicie, a ja zniknęłam. Doceniam bardzo wszystkie wasze odpowiedzi :) Uspokajały mnie trochę chociaż i miałyście rację- Dziś 14w5d i wszystko jest ok :) Wczoraj robiłam kolejne usg- wolę dla św. spokoju wydać te 60zł i mieć spokojną głowę.

Następne zrobię na moje urodziny w kwietniu- poznam wtedy płeć i zrobię sobie taką niespodziankę. Może poczuję też już pierwsze ruchy <3

Nie pisałam bo mam bardzo uciążliwą klawiaturę- chyba się przerzucę na telefon i juz nie bede tak uciekać od Was.
Jesteście wspaniałe <3

Zdjęcie mojej krewetki z 11w4d :)

Całuję :*
27658769_10204200486490260_1958819343_n.png

Załączniki

• 27658769_10204200486490260_1958819343_n.png
    27658769_10204200486490260_1958819343_n.png
    117,6 KB · Wyświetleń: 915
Do góry