reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Stres a dzidzia

reklama
W moim przypadku twez latwiej powiedziec niz zrobic.A ostatnio denerwuja mnie nawet pierdolki.Oj biedulinki te nasze kruszynki.

A może macie jakię dobre sposoby na stres??????????????
Bo ja mam tak: jak sie na coś zdenerwuję np na męża :), to potem sie znów denerwuję na to, że się zdenerwowałam.
Rozumiecie cos z tego???????? :)

chyba po prostu liczyć do 10 :) tak w ogóle to wkurza mnie takie lekarskie gadanie, jak ktoś jest chory na serce i doktor mówi "proszę się nie stresować " :) ciekawe czy jest na to jakiś sposób ;) jak ktoś poda uniwersalny to będę wdzięczna :)

A wiecie co??? ja ostatnio zrobiłam się chyba jakaś lepsza, mniej się streasuję i nawet jak się denerwuje, to tak jakoś spokojniej, a dowodem na to jest to, że ostatnio nawet z mężem się nie kłocimy. Moze tak mam w tym III trymestrze???? Bo problemów to mam 1000!!!!

Pycho to gratuluję takiego hunorku bo ja znów mam mega doła i to od 2tyg. a najbardziej martwi mnie to leniuszkowanie małego baybuska. :(

reklama
Moje hormony działaja odwrotnie, zamiast byc zrzędliwa i upierdliwa kobieta w ciąży, jestem jakaś taka spokojna.
Dziś nawet 3-godzinne spóźnienie mojego kolegi przyjęłam na spokojnie, kiedys to bym sie wściekła i chyba z 5 razy popłakła, a dziś luzik.
Ale oczywiście to bardzo dobrze, bo maluszek tez sie nie denerwuje, no i ostatnio przestał leniuchować i "daje czadu". :laugh:

Do góry