To ja wrzucam linki
Solo
Before I Cry | Smule
Lady Gaga ( A Star Is Born ) - Before I Cry recorded by Your2ndHalf on Smule. Sing with lyrics to your favorite karaoke songs. | Smule Social Singing Karaoke appwww.smule.com
Halloween z grupa
This Is Halloween | Smule
This Is Halloween recorded by Your2ndHalf on Smule. Sing with lyrics to your favorite karaoke songs. | Smule Social Singing Karaoke appwww.smule.com
No roots z dziewczynami z grupy
No Roots (no vocals, instrumental only) | Smule
Alice Merton - No Roots (no vocals, instrumental only) recorded by Asiulla86 on Smule. Sing with lyrics to your favorite karaoke songs. | Smule Social Singing Karaoke appwww.smule.com
No powiem Ci dziewczyno, że się marnujesz, a Twój lekarz: to jakbym Elvisa Presleya słuchała. Jestem pod wrażeniem
Ja mam kilka hobby. Pierwsze z nich to języki obce ( to akurat też moja praca, a jak to mówią dla kogo praca jest hobby to nie pracuje i coś w tym jest
Kolejne hobby to rękodzieło artystyczne, coś tam sobie dłubie w wolnym czasie i utrwalam wszystko na blogu.
Lubię też ogrodnictwo i zielarstwo, czynnie i biernie. czego efektem też jest blog.
No i jestem molem książkowym, uwielbiam czytać książki.
Na razie ze względu na ciążę trudno mi się zajmować hobby, bo jak mnie mdli to ciężko się skupić, ale jak tylko zdarzy się chociaż 10 minut bez mdłości to staram się coś porobić.