reklama
Wczoraj " kwadratowy łeb" był ze swoją Luizą w DDtvn
Elusia tekst miesiąca buahahah
ELUSIA ty wracaj do nas na glowny slonce!!!)) a to co napisalas jest the best
Dziulka wróciłabym , ale niestety mam tutaj spore zaległości. I przyznam się , że jak wpadam to szybko czytam wątki , które mnie interesują i zaraz uciekam. Po prostu brak czasu
Kania78
...
dobre !!!Wczoraj " kwadratowy łeb" był ze swoją Luizą w DDtvn i coś tam wspominali, że jego patrol wiezie Państwa W. w bezpieczne miejsce, że tydzień jeszcze będą odpoczywać, a potem podejmą pracę. Pewnie u Krzysia będą pracować hehe
reklama
Trafiłam dziś na ten artykuł Pozwolili jej żyć - Prasa - Fakty w INTERIA.PL - przegląd prasy z kraju i ze świata, prasa codzienna, dziennik, tygodnik . Strasznie smutny, więc jeśli nie chcecie się popłakać, to może nie czytajcie. Ja się pobeczałam, ale zaczęłam się zastanawiać, czy należałoby ludzi, o których tutaj mowa podziwiać za wytrwałość i hmmm może heroizm (co na pewno jest celem tego artykułu) czy raczej należałoby skrytykować ich za egoizm, bo skazują dziecko na powolne, często bolesne umieranie... Chyba jednak uważam, że w takich wypadkach aborcja jest lepszym, choć bardzo bolesnym rozwiązaniem... Bardzo współczuję ludziom, którzy muszą stawać przed tak straszną decyzją...
Podziel się: