iwka1211
Aniołek 14.01.2009 r.30tc
Basinko bardzo mi przykro że musiałaś to przeżywać i to dwa razy ... Wspólczuje bardzo i jestem z Toba myslami i modlitwą żebyś potrafiła się pozbierać po tym tragicznym wydarzeniu, Pisz kochana jak tylko masz ochotę, my niestety wiemuy co czujesz, jak ogromny ból, i uwierz mi pisanie tutaj bardzo pomaga. Mi pisanie na tym forum bardzo pomogló kiedy w styczniu straciliśmy dziecko w 30 tygodniu ciąży po 5 miesiącach walki. Dziewczyny tutaj na parwde potrafia podnieśc na duchu i rozumieja co czujemy. Trzymaj sie kochana, a dla Twoich Aniołków zapalam światełko
[*]
[*]*
[*]
Nasze Aniołki chronia nas i zobaczysz zaświeci jeszcze dla nas słońce musimy w to wierzyć inaczej życie nie miałoby sensu!!!!
Kochana jeśli Twój synek był zdrowy to musisz wierzyć że jeszcze będzie dobrze to był nieszczęśliwy wypadek. Zobaczsz będziesz jeszcze miała zdrowe cudowne dziecko! Tego Ci życze z całego serducha mojego!!! Pozdrowionka!!!
[*]
[*]*
[*]
Nasze Aniołki chronia nas i zobaczysz zaświeci jeszcze dla nas słońce musimy w to wierzyć inaczej życie nie miałoby sensu!!!!
Kochana jeśli Twój synek był zdrowy to musisz wierzyć że jeszcze będzie dobrze to był nieszczęśliwy wypadek. Zobaczsz będziesz jeszcze miała zdrowe cudowne dziecko! Tego Ci życze z całego serducha mojego!!! Pozdrowionka!!!