reklama
Joanna_Z
Fanka BB :)
Kaasia_s każda z nas ma chyba taka obawę, ale bądźmy dobrej myśli
F
fogia
Gość
Mój Filipek bardzo chciał rodzeństwo ale to koniecznie musiała być dziewczynka, wogóle nie dopuszczał do siebie informacji, że może być brat. A jak już wiedzieliśmy na 100%, że w moim brzuszku jednak rośnie mały chłopczyk to był mega bunt i sporo się musiałam napracować żeby ten fakt zaakceptował. Kiedy urodził się Antek to Filip był mega zazdrosny, robił wszystko aby zwrócić na siebie uwagę (czyt. był niegrzeczny na maksa i szalał, że nie dało się go opanować). Teraz moi chłopcy mają układ typowo braterski, w jednej chwili się biją o zabawki, a za chwilę przytulają i chichoczą.
Co będzie jak pojawi się następna konkurencja? Dla Filipka to nie będzie nowość ale Antek będzie miał szkołę życia. Ja bardzo długo karmiłam go piersią ( w sumie to odstawił się na początku kwietnia) i straszna naklejka jest z tego mojego synia. Mama jest najważniejsza, musi być dla niego na wyłączność w każdej chwili i tylko dla niego.
Co będzie jak pojawi się następna konkurencja? Dla Filipka to nie będzie nowość ale Antek będzie miał szkołę życia. Ja bardzo długo karmiłam go piersią ( w sumie to odstawił się na początku kwietnia) i straszna naklejka jest z tego mojego synia. Mama jest najważniejsza, musi być dla niego na wyłączność w każdej chwili i tylko dla niego.
fogia zazdrosc jest zawsze ,nawet jesli pojawi sie wymarzony brat,albo wyczekana siostra
moje dzieci sa juz duze,kumate ale pewnosci nie mam ,czy nie beda zazdrosne..wkoncu pojawi sie mala osobka,ktora bedzie potrzebowala mojej opieki 24/24....starsze dzieci moga poczuc lekka zazdrosc..mam jednak nadzieje,ze bedzie dobrze ;-)
moje dzieci sa juz duze,kumate ale pewnosci nie mam ,czy nie beda zazdrosne..wkoncu pojawi sie mala osobka,ktora bedzie potrzebowala mojej opieki 24/24....starsze dzieci moga poczuc lekka zazdrosc..mam jednak nadzieje,ze bedzie dobrze ;-)
F
fogia
Gość
madlen między mną, a moim bratem jest 11 lat różnicy, a też była zazdrosna jak się pojawił.
MamaPatryka89
Nie wiem jak młodego ubrać w ta pogodę mi pokazuje na termometrze 28 stopni w cieniu ale jest lekki wiaterek więc jestem w kropce.
nathani
lekko, jest skwarNie wiem jak młodego ubrać w ta pogodę mi pokazuje na termometrze 28 stopni w cieniu ale jest lekki wiaterek więc jestem w kropce.
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Ja dziś chulałam w japonkach a Laure ubrałam na krótki rękaw z krótkimi spodenkami:-)
reklama
MamaPatryka89
Tez koszulka i cienkie spodnie dresowe (nie lubię i młody też jak jest w jeansach).
Młody się wyszalał na koniec awantura,bo on do domu nie chce, byliśmy na lodach, poszliśmy po kredę i malowaliśmy koło bloku
Młody się wyszalał na koniec awantura,bo on do domu nie chce, byliśmy na lodach, poszliśmy po kredę i malowaliśmy koło bloku
Podziel się: