reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
cześć dziewczyny.

w nocy 13 zaczelam krwawic..i zrobili mi badania od razu i na stol..
lekraz dzis powiedzial mi i nie wiem jak go nazwac..draniowi... w oczy ze jak chce miec dzieci to gdy tylko dojde do siebie to musze sie starac..

a najgorzej zdolowalo mnie to ze frajer (moj ex) mi powiedzial ze on nie jest gotowy na dzieci i ze on jeszcze nie chce... zostalam sama zakonczylam to.. pomimo ze mi przykro..fasolke stracilam.. odeszlam od faceta.. i zostalam sama..
jak tylko sie ogarne to bed edo was zagladala,,
tzymajcie sie buziaki.

reklama
Frutty bardzo smutne to co napisałaś. Trzymaj się ciepło, wszystkie będziemy za Ciebie trzymać kciuki. Tulę Cię najmocniej jak się da.
Mnie podbrzusza boli i śluz mam cały czas. @ na piątek ale teraz nie wzięłam dupka także niedługo przetestuje i jak nie będzie będę musiała wziąć duphastone ale w piątek wesele sobota niedziela jeziorka na mazurach a póżniej witaj morze. Także odreaguje.

Do góry