reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
No u mnie własnie te cycki były jak kamienie a teraz jak ich nie ma przed @ to już w duchu przeczuwam, że nici bedę. Szkoda,że nie zaznaczyłam wtedy na wykresie ide dni przed @ zrobiły się takie kamieniste :-D

Przespałam się godzinkę ale dalej mi zimno, jeszcze bardziej. Aż się trzęsę. Spaghetti robię ze świerzutich pomidorków, pieczarek z bazylią... dawno nie jadłam:)
Ja tez lubię mierzyć tempkę i fajne jest to, że jak już człowiek się pozna po paru cyklach obserwacji to np widać, że nie ma co nadziei sobie robić bo tempka spadła i następnego dnia przyjdzie @ Jakoś ta lepiej tez swoje humory rozumiem i może troszkę bardziej nad nimi panuję od kiedy prowadzę obserwację

Ja zobacze co mi lekarz powie podczas wizyty. Chciałabym żeby dał mi luteinę na regulacje cyklu. Przed ciążą też miałam problemy z cuklem i brałam luteine i właśnie chyba dzięki niej udało mi się zajść w trzecim cyklu-dodam, że wcześniej staraliśmy się dwa lata.
Co do piersi, to mnie przed ciążą tak bardzo kułt, a teraz po poronieniu co miesiąc je odczuwam.

Mi trochę staja się spuchnięte po duphastonie ale to nie to samo co wtedy w ciąży. A ja jeszcze jutro do pracy na rano do 14 a potem URLOOOOP HURRA :-D

reklama
U mnie kończy się remont przedpokoju. Dzisiaj tylko listwy na dole przyklejają. Oby to był koniec bo tak nie lubię hałasu i tego całego śmiecenia. Ale odnowione mieszkanko to by się chciało :-D

Do góry