reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agnieszka, mnie też telepie ale ja wczoraj wieczorem strasznie zmarzłam jak wracałam do domu koło 24, liczę, że jak się wyśpię to przejdzie.
Byłam w superpharmie, kupiłam dwa testy, jeden na zapas, bo jak nie wyjdzie to przecież nie uwierzę i będę chciała za parę dni robić nowy:p Pink expres w jakiejś szaleńczej promocji jest, za niecałe 6 zł:) a na boboteście ten dzieciaczek jest taki naburmuszony, że aż się go boję że jakby mi on wyszedł pozytywnie to żeby moje dziecko tak nie wyglądało :)
Braneta strasznie mi przykro z powodu Twojej straty i z tego jak Cię potraktowali w szpitalu. Ja z moim S też jesteśmy na odległość i mamy utrudnione działanie.

reklama
Macie czasem takie kucie w... no chyba w kroczu bo nie w podbrzuszu tylko jeszcze niżej, wiadomo gdzie:)? Tak jakby ktoś cieniutkie długie szpile wbijał, na chwilkę. Ja mam coś takiego aż mnie zgina na sekundę i zaraz odpuszcza.

Myniu ja też miałam takie uczucie przed ciążą, ale wiesz, każdy organizm jest inny.
Często za to mam takie kucie jajnika, że ruszyć się nie mogę, ale wiem, że to jest na owulację.

Jajnika też mam na owu, ja w ogóle często ten ból okołowoulacyjny mam silniejszy niż w trakcie @ i potrafi trwać kilka dni. Ja zdaję sobie sprawę, że wszystkie objawy jakie mam mogą być równie dobrze objawem @ która w tak pokręconym cyklu chce się przebić i ucieka się do niekonwencjonalnych jak dla mnie objawów.
Zrobię jutro z rana ten test ale czuję, że się nie udało...

Myniu mnie tak kuło w tym cyklu :tak: i nic z tego nie wszyło. Ja myślę, że mnie tam w szyjce tak kolało. może się zamykała... nie wiem

postanowiłam nie badać szyjki w tym cyklu. Będę tylko mierzyć tempkę i obserwować śluz ale tylko na zewnątrz bo z tego mierzenia w zeszłym cyklu nabawiłam się infekcji. Ja mmam skłonność do tego a już tak długo nie było...:tak:

reklama
Do góry