witajcie,
jestem nowa na tym forum,
o 2 dziecko staramy sie od listopada zeszlego roku przy pomocy lekarzy, wczesniej bo od 2008roku staralismy sie droga naturalna, niestety nie ma szans,
nasienie meza za slabe zeby cokolwiek zdzialac.
ale wracajac do in vitro, 1 proba przepadla, poniewaz stymulacja puregonem nie wypalila mimo wysokich dawek zaczelam od 200 jednostek a skonczylam na 400jednostkach. stymulacja zostala przerwana ze wzgl na mala ilosc pecherzykow i malutkie rozmiary,
tak wiec zrobilismy sobie kilka miesiecy przerwy i startujemy od nowa
dzis jest moj 12 dzien stymulacji menopurem ( zaczynalam od 4 ampulek, potem 6 ampulek, od dzis 5 ampulek)
produkcja ruszyla i mam ok 10 jajeczek od 14 do 17 mm, reszta to maluchy
mam nadzieje ze to jednak wystarczy, czas pokaze...
mam 4 darmowe proby in vitro oby sie udalo :-)
interesuje mnie jak to u Was wygladalo? czym bylyscie stymulowane i ile mialyscie pecherzykow pobranych a ile udalo sie zaplodnic,
bede wdzieczna za wszelkie info
pozdrawiam i zycze powodzenia wszystkim staraczkom :-)
jestem nowa na tym forum,
o 2 dziecko staramy sie od listopada zeszlego roku przy pomocy lekarzy, wczesniej bo od 2008roku staralismy sie droga naturalna, niestety nie ma szans,
nasienie meza za slabe zeby cokolwiek zdzialac.
ale wracajac do in vitro, 1 proba przepadla, poniewaz stymulacja puregonem nie wypalila mimo wysokich dawek zaczelam od 200 jednostek a skonczylam na 400jednostkach. stymulacja zostala przerwana ze wzgl na mala ilosc pecherzykow i malutkie rozmiary,
tak wiec zrobilismy sobie kilka miesiecy przerwy i startujemy od nowa
dzis jest moj 12 dzien stymulacji menopurem ( zaczynalam od 4 ampulek, potem 6 ampulek, od dzis 5 ampulek)
produkcja ruszyla i mam ok 10 jajeczek od 14 do 17 mm, reszta to maluchy
mam nadzieje ze to jednak wystarczy, czas pokaze...
mam 4 darmowe proby in vitro oby sie udalo :-)
interesuje mnie jak to u Was wygladalo? czym bylyscie stymulowane i ile mialyscie pecherzykow pobranych a ile udalo sie zaplodnic,
bede wdzieczna za wszelkie info
pozdrawiam i zycze powodzenia wszystkim staraczkom :-)